![]() |
|
|||||||
| Arka Plan Resimleri, Background, Screensaver Kalpli arka planlar, Space arka planları, Naturel arka planlar, Hareketli arka planlar, |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (01-24-2009) |
|
|
#3 |
|
|
Çok zalimsin Su Perisi ,biliyorsun güllere vurgun olduğumu dayanamadığımı.Napçam şimdi hepicini kucaklayıp bağrıma sokasım geldi.Bak daha üzerime gelme bahçene girer hepicini çalarım.O güzel gönlüne sağlık.Binlerce teşekkür.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çalmana gerek yok Bilge hemen her birinden birer tane yolluyorum
![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
|
Sağ olasın var olasın Su Perim.
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to eray26 For This Useful Post: | Derin (01-24-2009) |
|
|
#6 |
![]() |
işte size özel galatasaray gülü jesti
bir fenerbahçeli olarak galatasaray gülü yapmak çok zor geldi ama içimden geldi![]() ![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | daisycan (04-29-2010) |
|
|
#7 |
|
|
Şimdi beni fethettin.Gönlüne sağlık canım.Teşekkürler.
Aşağıda ki gül de senin. ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to eray26 For This Useful Post: | Derin (01-24-2009) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|