![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her istediğim olur sandım… Olmuyormuş sen olmayınca anladım… Oysa hiçbir şeyi senin kadar istememiştim ben… Ve hiç kimseyi düşünmemiştim seni düşündüğüm kadar… Oysa yarınıma yazmıştım seni.. kaderime yazmıştım… Hayaller kurmuştum senin üzerine… Çocuklar görmüştüm parkta… bizimkilere benzeyen… Sonra.. yaşlı iki çift görmüştüm.. Yıllara rağmen..Birbirini seven… Aynı biz gibi... ![]() Hayaller gerçekleşmiyormuş bunu anladım… Şimdi sen başka kaderlere çizeceksin yolunu aynı benim gibi Başka aşklar başka sevgiler başka insanlar Yeniden söylenecek aynı sözler yeniden kurulacak hayaller.. Hayaller aynıyken oyuncular değişecek sadece… Ama ben seni istemiştim.. başka insanları başka aşkları değil.. Ben hayallerimi geri istiyorum şimdi.. yerine başka hayaller değil… ![]() Ne yapsam boş Ne söylesem saçma artık… Yoksun çünkü..Çıkıp gittin hayatımdan.. Belki başladın bile yeni hayallere Belki ilk sözlerini söyledin yeni oyununun Benim kelimeler içinde kifayetsiz kaldı sözlerim Anlamsız cümlelerle yok oldu anlamlarım Belkide hiçbir zaman okumayacağın.. Varlığından haberdar bile olmayacağın.. Böyle bir şiir içinde sıkışıp kaldı ‘’Geri Dön’’ feryatlarım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-27-2011), Gülce (09-27-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
sayfa her zamanki gibi şatafattan uzak büyüsüyle şiirin içine almaya yeterli.
seçtiğiniz sitem ve özlem dolu mektubu okurken bir hayalde dolaşmamak elde değil.yaraya tuz basmak gibi bişey bu,sonra bir yıkımın bıraktığı acı hiç zaman kaybetmemiş gibi gelip tam yüreğinin ortasına çöreklenir.zaten hep oradadır.sadece gün yüzüne çıkmak için sizin hazırlamış olduğunuz gibi bir sayfa, bir söz, bir şarkı dokunmaya yeterlidir.benim gibi okuyucularda bir çok şeyi hatırlayacak olması sanırım bir kat daha dokunuyor bana. bir konuyu hazırlarken içindeki duyguya bürünüp onu hissettirmek ve yazıyı içine almakla görsellikteki ince çizgiyi çok iyi yansıttığınızı düşünüyorum. siz benim gönlüme zararsınız multi paylaşımnız için teşekkür eder güzel yüreğinize sağlık diyorum |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-27-2011), multimedia (09-27-2011) |
|
|
#3 |
![]() ![]() |
![]() Teşekkür ederim Güllerin Prensesi. ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-27-2011), Gülce (09-27-2011) |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Gülce (09-27-2011), multimedia (09-27-2011) |
|
|
#6 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Biri "CAN " diyor , biri "ES " diyor...!!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, hayallerim vardı ben sadace seni istemiştim, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sitem dolu aşk mektubu, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|