![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Hayat diyorum sana, Her hücrem seni Haykırıyor. Kanım oluyorsun,Canım oluyorsun. Sanki Damarlarımda Hep sen dolaşıyor,Yüreğimde Hep sen atıyorsun. O kadar yOruLmuşum ki, sensizlikle bazen nefes almak bir işkence gibi. Bazen Bazen haykırmak bile zor geliyor sana. Dedim ya Hayat Diyorum Sana... Uyuduğumu mu sanıyorsun ya da uyanmamı mı bekliyon sensizlikten. Yatak desen buz gibi, Ne sen kokuyor odam, ne seni sayıklıyor yorgan. Yastığım bile Ağır geliyor sensizliğe. Sensizliğe Sarılmak nasıl birşey bilirmisin sen?. Vucudunun her santimi titremeye başlar önce, hissizleşirsin biraz daha, sensiz geçen her saniye kulakların duymamaya, ellerin tutmamaya başlar. Atmaktan yorulmuş yüreğin, Asla görülmeyecek senli düşlerle ağlamaya başladığında gözlerini kapatmak istersin. Her kapatışımda sen, her açışımda sensizlik büyür gözbebeklerimde ve bir sigara yakarsın karanlığa. ![]() Her nefeste başın biraz daha döner, biraz daha hissedersin çiğerlerinin ateşini. Her sigara sen olur sonra, her çekişte sensizlik dolar vücuduna. Sonunda biter ya sigaram her zerresi vücudumdadır artık, sensizliğin. Hiç çıkmaması için uğraşırsın ama nafile. Dedim ya Hayat Diyorum Sana., Yabancı gözlerle bakıyorum etrafa, gözlerimdeki sensizliği olağınca gücümle saklıyorum. Her sözü susuyorum sensizliğe. Kokun çiğerlerimde kalsın diye nefes bile almıyorum. Her anım senle doluyor, her sen biraz mavi oluyor, her mavi karanlığa göz kırparak geceyi doğuruyor. ![]() Uzun karanlık ama mavi gecelerde buluyorum sensizliği. Sensizliği aramak nasıl birşey bilirmisin? sigaran kalmadığında, heryerin altını üstüne getirip birtek sigara arayıpta bulamayınca, yatıp uyiyim bare sabah nasıl olsa alırım diye geçiştirip sabaha kadar uyuyamayıp, bütün geceyi bir tek sigara uğruna uykusuz geçirmek gibidir sensizliği anlatmak. Ya da yabancı bir evde yatıpta yattığın yerin her köşesinde kendi yatağından, kendi odandan bir iz arayıp, sabaha kadar yatakta bozulmamış yer bırakmayıp uyuyamadan kalkmak gibidir sensizliği anlatmak. ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-08-2012), Gülce (02-08-2012) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() siz pek müziksiz eklemezdiniz ama güzel paylaşımınız için teşekkür ederim |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-08-2012) |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, asker mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, aşk, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk dedikleri tam da buydu... sevgiliye, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, aşkın firar etti aşk mektubu, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal özlem aşk mektubu, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, forum imzaları, gelmeni istesem gelir misin? sevgiliye mektup, gif sözler, güzel sözler, güzel yazılar, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayat diyorum sana, hayata dair, hayata dair yazılar, hayatımsın aşk mektubu, hazır aşk mektupları, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hoşçakal mektup, hoşçakal mektupları, i love you gifs, ihanet mektupları, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kalp ağrısı, kalp ağrıı, kalp yarası, kandil sözleri, karışık mektuplar, karşılıksız aşk mektubu, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, sen kimseye benzemezsin, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektubu, seni seviyorum mektupları, seni sevmek başkasını sevmeye benzemez, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye ayrılık mektubu, sevgiliye aşk mektubu, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye hasret mektupları, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özlem mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgliler günü sms leri, sitem mektubu, tutku hikayeleri, yanan sönen sözler, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektubu, özlem mektupları, özlem sözleri, özlemimsin mektupları, özlü aşk mektupları, özlü sözler |
| Seçenekler | |
|
|