![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Hayat; .....Yokluğu var edecek kadar erdemli. Yanlızlık; ......Dünyaya haykıracak kadar yoksun. Sen; ......Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız. ve ben; ......Kendimle kavgalı Mevsim yaz Benim içim üşüyor Gittiğinden beri 2 mevsimi bi arada yaşıyorum biliyomusun Ellerimi tutuşun aklıma düşüyor Kor düşüyor yüreğime Alev alev yanıyor bu beden.. Ve sonra gidişin.. İçimdeki bütün yapraklar dökülüyor Gittiğin noktaya odaklanıyor gözlerim Ve o deli titreme… Hiç bitmeyecekmi? Hiç geçmeyecekmi bu kış? Hiç bu kadar uzun sürmemişti Hiç bu kadar çabuk dökülmemişti kuruyan yapraklarım Bak vakit geldi diyor birisi Bu kadar erkenmi? Daha küle dönmeden içimdeki kor… Geç bile kaldın diyor sonra Sonrası mı? Sonrası yok ki… Gece… Karanlık… Birkaç uyku hapı…. Cansız bir beden
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Estrella (03-01-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|