![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözümsüz bir karmaşa gibi her şey Yaşıyorum ama anlamı yok yaşadıklarımın Bir girdaba girmişim çözümsüz sorularla harcıyorum zamanı… Yorulan benim,Yoran benim… Geceye emanet ediyorum Cinsiyetsiz ve kalpsiz kelimelerimi Her birinde ayrı bir sitem, Her birinde ayrı bir öfke. Çözümü zor Anlamı olmayan sözler bırakıyorum Arkamda bıraktığım adımlarıma… Kan kırmızı düşlerim Toprak rengi hayallerim Öfkem beyaz En umulmadık yerde çıkıyor kırgınlıklarım Sinsi bir düşman gibi… Gülmeyi unutmuşum Unutulmuş bir gece İtilmiş kör bir suskunluk Anlamsızlıklarda kayboldukça yazmak istiyorum… Her geçen dakika Her geçen saniye daha çok acıtıyor beni Sonu olmayan adımlar atıyorum Bir yerde hayallerimi bozguna uğratırken Umutları topluyorum yeni meyve vermeye başlamış bağlarda Uzun süredir aynalarda soru sormayı unutmuşum Sessiz bir sakinlik var koylarımda… Mahrem suç işlemiş gibi ruhum Utangaç… Aslında ne hayatla nede zamanla sorunum var benim Sorunum kendimle… Gitmelerin tutsağı olan ben Unutuluşların baş kahramanı ben, Suskunlukların tek sahibi olan ben Sorunum kendimle Korkaklığımdan bulaşıyorum dünya’ya zaman’a ‘ayrılıklardan olsa gerek sabahlar gecikiyor’ benim hiç sabahlarım olmadı saçlarımda güneş gün ışığını beklemedim hiç avuçlarımda menekşeler gece yıldızları bekledim hep gecedeki yağmurların kızıyım ben asi sessiz ve suskun… geceye yakışıyor ruhum saçlarımda yıldızlara… gitmem gerek gündüz geceler beni bekler yıldızlarla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
büyülendim muhteşem,aşka söylenmiş bir fısıltı gibi insanın kulağında şarkı,görsellik hat safhada içine alıyor insanı.zaten sayfayı tıklayınca neyle karşılaşacağını tahmin ediyor insan.gerçekten gecenin sihriydi sanki.teşekkürler multi
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Senior Member |
Yağmurun ıssız gecenin kızına burdan bi kez daha selamlar.. O güzel yüreğinden taneler öyle bir dökülmüş ki insan hüzünbaz esintileri içerisinde adeta dans edesi geliyor.. Muhteşemdi,bir okadarda esrar yüklü katarlarla gelmiş sözlerin yüreğin incinmesin..Teşekkürler.. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: |
|
|
#4 |
![]() |
![]() Her Mutluluk Bir Kum Tanesi ise, Bütün Sahiller Senin Olsun Sevdiğim Kül Olmuş Ateş Yanar mı? Buz Tutmuş Su Akarmı Söyle? Susma Konuş Benimle? Bedenim Küle Döndü İçim Buz Kesti Ama Sen Beni Anlamadın Yine... Derin... Harikaydı yine canısı, müzik ise bilirsin benim özel şarkımdır..buna ait şiir bile yazdım Emeklerin için teşekkürler.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | multimedia (12-22-2011) |
|
|
#5 |
|
Senior Member |
hep gecedeki yağmurların kızıyım ben asi sessiz ve suskun… geceye yakışıyor ruhum saçlarım da yıldızlara… gitmem gerek gündüz geceler beni bekler yıldızlarla Muhteşem bir paylaşım. Yüreğinize sağlık. Teşekkürler. Sevgilerimle |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to HÜZÜNCiCEGi For This Useful Post: | multimedia (12-23-2011) |
|
|
#6 |
|
Moderator ![]() |
![]() Gülmeyi unutmuşum Unutulmuş bir gece İtilmiş kör bir suskunluk Anlamsızlıklarda kayboldukça yazmak istiyorum… Her geçen dakika Her geçen saniye daha çok acıtıyor beni Sonu olmayan adımlar atıyorum Bir yerde hayallerimi bozguna uğratırken Umutları topluyorum yeni meyve vermeye başlamış bağlarda Uzun süredir aynalarda soru sormayı unutmuşum Sessiz bir sakinlik var koylarımda… Mahrem suç işlemiş gibi ruhum Utangaç… |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | multimedia (12-23-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk'a ihanet, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|