![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() .·:*:·.HER GÖRDÜĞÜM SEN.·:*:·. Gözlerim sen sen bakıyor bu ara. Her gördüğüm şey sensin aslında. Ne garip öyle değil mi, böylesine kaptırır mı insan kendini aşka? Düşünsene meleğim, kendini kaptırmazsan aşk, aşk mıdır? Frenlememeli insan kendisini, bir an sonrasını bile düşünmemeli. Aşkı ancak o zaman taa derinde, en derinde hissedebilir insan. Aşk varken en mutlu, en güler yüzlü, en keyifli, en deli oluyorum ben. Aşk varken her şeyi en tepede, zirvede yaşamak istiyorum çünkü. Aşkın coşkusuyla dolup taşıyorum ve hiçbir şekilde "Dur" demiyorum kendime. Hesabım yok. Ve meleğim, aslında benim hayatımdaki her şeyin "en"i sensin. En güzel sensin, en tatlı sensin, en anlayışlı sensin, en harika sensin... Aslında aşk sensin ve bu yüzden bütün "en"leri hak ediyorsun. ![]() Aşkı böyle dolu dizgin yaşarken bir duvara çakılmak da var elbette. Nasıl tutkuyu ve mutluluğu dorukta yaşıyorsam, çakılırsam bir gün hüznü de en dipte yaşayacağımı biliyorum. Ama bunu göze almazsa insan aşkta böylesine zirveye ulaşabilir mi? Böyle derin hissedebilir mi aşkı? Düşünüyorum da, aşk konusunda riske girmekten kaçınan ve üzülmekten korkup, yüreklerini bir sevgilinin ince dokunuşlarına kapayan insanlar yaşadıklarını mı sanıyorlar acaba? Yaşamın gerçek tadını alabilmek ancak aşkla mümkün. Aşka yüreğini koşulsuz açmakla mümkün. Öyle ucundan kıyısından yaşamakla olmaz bu iş. Ya tam vereceksin aşka kendini ya hiç bulaşmayacaksın. Başka ihtimali yoktur bunun. ![]() Sen meleğim, yüreğimde bir tahtta oturuyorsun. Aşka dair ne varsa hepsini ayaklarının altına sermek istiyorum. Bana yaşattığın mutluluğun karşılığını verebilir miyim bilmiyorum; ama, çalışacağım. Seni bu dünyanın en mutlu insanı yapmak için uğraşacağım. Yaşadığım son güne kadar sana bakacak gözlerim, seni görecek. Her gördüğüm hep sen olacaksın, söz veriyorum. Senden önce yaşadıklarımı karanlık bir odaya kaldırıp kilitliyorum kapısını. Evet, sana ulaşmak için onların hepsini yaşamam gerekiyordu. Yaşadım ve bitti. Şimdi seni, sadece seni yaşamak, seninle yaşamak istiyorum. ![]() Mehmet Coşkundeniz
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Senior Member |
Yüreğinize Sağlık Çok Güzeldi Gerçekten Teşekkürler....
![]() |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to ►KÃÑÅRYÂ◄ For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-17-2011), Lord-Lion (12-17-2011) |
|
|
#4 |
|
Senior Member |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to HÜZÜNCiCEGi For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Senior Member |
Her gördüğüm hep sen olacaksın, söz veriyorum. Senden önce yaşadıklarımı karanlık bir odaya kaldırıp kilitliyorum kapısını. Evet, sana ulaşmak için onların hepsini yaşamam gerekiyordu. Yaşadım ve bitti. Sevgili arkadaşım o güzel yüreğine binlerce kez teşekkür ederim çok güzeldi.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-17-2011), HÜZÜNCiCEGi (12-17-2011) |
|
|
#6 |
![]() |
Sevmenin bütün anlamı mavilerde büyür. Aynen Uçsuz bucaksız Gökyüzü gibi, Dibi bir türlü görünmeyen engin denizlerin, Azgın dalgaların hiç dinmediği okyanusların maviliğinde gizlidir aşk... İşte bu nedenledir ki sevdalılar maviyi sever.. Hem de öyle bir sever ki; hüzün yüreğinden eksik olmaz. DeRiN Sevgili Mehmet Coşkundenizin güzel bir yazısını bizlerle paylaştığın için teşekkürler hüzünçiçeğim.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-17-2011), HÜZÜNCiCEGi (12-17-2011) |
|
|
#7 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
canım kızım tek kelime ile muhteşem,hele keman ah tadına doyulmadı çok sağol bebeğim.... ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-17-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, her gördüğüm sen, Özlem aşk mektupları, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|