![]() |
|
|||||||
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
Dünyamı garipleşiyor , yoksa bendemi değişim? Hiçbir şeyin anlamı yok , tat vermiyor sevdiklerim. ![]() Koca bir karanlık , öğlen güneşinde göremiyorum, Neden bu boşluk , bezginlik anlam veremiyorum. ![]() Aç gözlerini bir daha , bir daha bak diyorum çevrene... Değişen sensin , herkes herşey yerli yerinde. ![]() Sevdiklerinde aynı , değişiklik senin beyninde, Korkuyorum kendimden , yolum benden öncekilerin gittiği yol Tımarhane. ![]() birbey Şiir ve yazılarımın her hakkı saklıdır.
|
|
|
|
|
| The Following 6 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-04-2012), By_gizem (05-07-2012), Dejavu (02-04-2012), Karcicegi (03-06-2012), multimedia (05-08-2012), Sempati (05-07-2012) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
Al benden de bu kadar....
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator ![]() |
bence insanin etrafindakiler degisince bu dusuncelere kapilir,yuregine saglik birbey
![]() |
|
|
|
| The Following 6 Users Say Thank You to Dejavu For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-07-2012), birbey (05-07-2012), By_gizem (05-07-2012), Karcicegi (03-06-2012), multimedia (05-08-2012), Sempati (05-07-2012) |
|
|
#4 |
![]() |
hadi ben bir araç kiraladım
gidecekler gelsiiinnnn ) |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Moderator ![]() |
Dünyamı garipleşiyor , yoksa bendemi değişim? Hiçbir şeyin anlamı yok , tat vermiyor sevdiklerim. Tskler Yüreginize saglik Yalniz sair. Konu Karcicegi tarafından (03-06-2012 Saat 11:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Karcicegi For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
birbeyciğim biraz daha düşünsek mi ?
![]() |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
ben her zaman,askta yarin yoktur siir-i ornek gosteririm saygi deger siir yazarlarina. aski yarina birakilinca,insan kendine elbette soruyor kedindeki bu gariplik ne diyee. siir guzeldi,emeklerine yuregine saglik.. ![]() |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to By_gizem For This Useful Post: |
![]() |
| Etiketler |
| denemeleriniz > birbey yazı ve şiirleri, her şey çok garip... aşk üstüne kaleme alınmış kendi yazılarınız, hikayeleriniz |
| Seçenekler | |
|
|