![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() "Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca..! Gerektiği kadar sevilmeli sevgili ve gerektiği kadar verilmeli değer.. Aşk bilmecesinin en kısa sözcüğüdür "acı".. Ya çekersin uzun uzadıya sancısını... Ya da acı vererek sevgiliye,çıkartırsın acısını.. Kıyamadım...! Sözcükler dizildi boğazıma bir bir.. Söylemek istedim,söyleyemedim.. Kıyamadım kıymetlim...! Yutkundum... Yutamadım... Nefesimi zorlayan yerde,tam orda işte Kala kaldı sana dair söyleyeceğim tüm sözler.. "Ya haykırmalıyım tüm gücümle kulağına,ya boğulmalıyım sessizce.." Artık saat ayrılığı vururken.. Bu kadar mı hızlı kovalardı akrebi yelkovan.. Bu kadar mı sona hızlı yaklaşacaktık.. Bir "elveda" sözcüğü can çekişiyor dilimde... Bir çıksa ağzımdan,kendime gelecek tüm yaşamım.. "Sen" den ibaretti her şey.. "Sen" den sonrası bir adım sessizlik.. "Sen" den öncesi koca bir çığlık.. Kıymetlim...! "Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca.. Kıymetini bil..!
![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||||
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
||||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
paylasim icin tesekurler multi,emeklerine saglik.
guzel yazilmis siir,cok begendim.. ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to By_gizem For This Useful Post: | Karcicegi (02-07-2012), multimedia (02-07-2012) |
|
|
#4 |
|
Moderator ![]() |
Emegine. o güzel yüregine saglik canim. Resim ekliyemiyorum pc ödünc. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | multimedia (02-07-2012) |
|
|
#5 |
|
Junior Member |
paylasım icin tskrler
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Yusuf4207 For This Useful Post: | multimedia (02-07-2012) |
|
|
#6 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|