Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 09-26-2011, 10:58 AM   #1
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İhanet üzerine mektup,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim.. sevinçti, aşktı göğsüme bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım?

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış, kötü bir rüya.. Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü.. ama en beteri buymuş.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın, alır saklardım.Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı.. kimsenin dokunamıyacağı bir tarih. Ama hiçbir şey kalmadı.. Bir yokluğu varsaymışım. Bir HİÇ’e sarılmışım. Çölde serap bile değilsin. Serabın gizli ışığı vardır. Sen ışığı yutan karanlık.. bir kör kuyu.. Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım.

Nasıl olsa biterdi bu aşk. Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı.. Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin. Kökün çürük, yaprağın kül, meyvan zehirmiş. Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım. Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım.

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsunAsıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım?

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Dejavu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post:
Afet-i Devran (09-27-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 09-27-2011, 11:35 AM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

(551x419, 94Kb)

Sana hiçbir şey
söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak
istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını
kuşandığım bu aşk yalanmış. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü
kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler
yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım
dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim.. sevinçti, aşktı göğsüme
bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım?

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış,
kötü bir rüya.. Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü.. ama en
beteri buymuş.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir
olsaydın, alır saklardım.Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir
anı.. kimsenin dokunamıyacağı bir tarih. Ama hiçbir şey kalmadı.. Bir
yokluğu varsaymışım. Bir HİÇ�e sarılmışım. Çölde serap bile değilsin.
Serabın gizli ışığı vardır. Sen ışığı yutan karanlık.. bir kör kuyu..
Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım.

Nasıl olsa biterdi bu aşk. Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel
anısı olarak kalsaydı.. Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin. Kökün çürük,
yaprağın kül, meyvan zehirmiş. Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım.
Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım.

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen
zaten yokmuşsunAsıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir
mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni
yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına
yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım?

AFET-İ DEVRAN

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Dejavu (09-27-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ihanet üzerine mektup, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları

Seçenekler