![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
yasaklı |
[ Karşımdasın işte Bana bakmasan da oradasın görüyorum seni Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim ] Kalbime gömdüm sözlerimi ceset torbası oldu yüreğim Tıkandığım o an Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim Ellerim boşlukta ben darda kaldım Ellerim buz gibi ben harda kaldım Bir senfoni vardı kulağımda çalınan bitti artık hepsi ![]() [ Köşeme çekildim hani hep kaldığım köşeme ] Bakış açım belli oldu yine Geride kalan ardından bakar gidenlerin Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim Dağlara çarptım her esişimde [ Yollara küfrettim her gidişinde ] ![]() Demiştim sana hatırlarsan: “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil ‘zamanla bırakmamak’tir” Şimdi bana geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır [ Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim? ] ![]() [ Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim ] ![]()
Konu By_Ghost_H@CKéR tarafından (09-01-2010 Saat 03:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
Demiştim sana hatırlarsan: �Önemli olan �zamana bırakmak� değil �zamanla bırakmamak�tir� Şimdi bana geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır [ Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim? ] ![]() [ Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim ] cok güzelmiş ellerine emeklerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post: | By_Ghost_H@CKéR (09-01-2010), Estrella (02-28-2011) |
|
|
#3 |
|
yasaklı |
Teşekkür ederim Sağol Dost...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
“Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil
‘zamanla bırakmamak’tir” Evet zaten sevgi bu değilmidir zamanla bırakmamak...Emeğine sağlık akrep... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | By_Ghost_H@CKéR (09-01-2010) |
|
|
#5 |
|
yasaklı |
Teşekkür ederim derin
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, askla ilgili her şey, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hoşçakal mektupları, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevda şiirleri, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgi şiirleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, tutku hikayeleri, unutabilecekmisin-aşk şiirleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem şiirleri |
| Seçenekler | |
|
|