![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() İYi DeGiLiM AŞKIM ![]() iyi değilim aşkım; umutsuzca uyanıyorum sabahları.. Güneş yüzüme vurdukça daha bir karanlık oluyor günlerim. Kahvaltı saatlerimi hep kaçırıyorum. Bilirsin sigara iştahımı kesiyor.. ![]() Öyle pek özenmiyorum üstüme başıma.. Ne geçerse elime giyiyorum. sen yoksun ya "güzel görünüyorsun" demesinler istiyorum.. Yine en arka koltuğunda oturuyorum minibüsün yine camda oluyor gözlerim.. sen tutmuyorsun ya elimi cebimden hiç çıkartmıyorum.. ![]() İyi değilim aşkım; Herkes sana benziyor sanki.. saçı az daha kısa olsa biraz daha içten gülse.. daha çok benzeyecek olanları ayırıyorum. yoksun ya yokluğun da yepyeni senler arıyorum.. En zor geceler oluyor. İzlediğimizi izlemiyorum, senin uyuduğun saatlerde uyumuyorum. Olur ya bir rüyada karşılaşma ihtimali... ![]() İyi değilim aşkım; Unutuyor gibi yapıyorum. Biriken yaralarımı acıtmasınlar diye hiç kanatmıyorum. Seni de kan tutardı hani.. Bak görüyorsun bunu bile hatırlamıyorum.. ![]() iyi değilim aşkım; Artık şiirlerimde yok süslü kelimelerle sana seslenecek. Adının geçmediği cümlede O GİTTİ diyerek, sevgiyi anlatmak çok zor oluyor çünkü. Kağıda kaleme dokununca kömür değil, gözyaşım dökülüyor ya, ziyan oluyor sayfalarım... ![]() Bir de Pazar günleri var tabi. Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum. Gelmen pek de anlam ifade etmiyor. Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum... ![]() İyi değilim aşkım.. Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi, daha çok sabretmeyi öğrendim. sayısız yalanlarla "çok özledim" seni demeyecek kadar.. Yokluğunla aramda inanılmaz bir dostluk başladı. Kimseyi almıyoruz aramıza.. bak benden başka sen, senden başka da düşüncem yok satırlarımda.. iyi değilim aşkım..Hiç iyi değilim.. Bu saatten sonra sana "dön"mü yoksa "hoşça kal" mı demeliyim?? ![]() O ÖLDÜ ! ![]()
Konu HÜZÜNCiCEGi tarafından (12-28-2011 Saat 08:46 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
Neden be aşkım neden??????
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kimse ölmesin hayat her şeye rağmen güzel be canım...inadına yaşa...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
evet yavaş yavaş ölüyoruzda kimseler bilmiyor ,bilmesin...kısada olsa yaşamak güzel,hergün uyandığında nefes alıyor olduğunu bilmek güzel,bir gün daha yaşadığın için Allaha şükretmek güzel.her vedanın ardından bu sonmu deyip ertesi gün merhaba demenin mutluluğu güzel... yine duygularıma denk geldi yazı. teşekkürler hüzünçiçeği |
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | ►KÃÑÅRYÂ◄ (12-28-2011), diamond (06-22-2011), HÜZÜNCiCEGi (06-22-2011), Lord-Lion (12-28-2011), sseemmaa (06-22-2011) |
|
|
#5 |
|
CEZALI |
Ateş düştüğü yeri yakıyor, değil mi canım? Fakat sen yine de arkadaşların önerdiği gibi yaşama sımsıkı sarıl lütfen. Eğer nefes alıp veriyorsak ve sabahları güneşin yine doğudan doğuşunu görüyorsak, Yüce Rabb'imize şükredip, yaşamı kucaklamalıyız. Sevgili Hüzünçiçeği, güneşin hep doğudan doğsun, diğer yönlerden değil. Sevgi ile kal. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to diamond For This Useful Post: |
|
|
#6 |
![]() |
duygular ve ifadeler muhteşem. hiçte yabancısı olmadığım hisler. çok güzel bir K.tazeoğlu şiiri teşekkürler hüzünçiçeği. Konu birbey tarafından (06-22-2011 Saat 06:57 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member |
aynen birbey'e katılıyorumm..bukadar muhteşem anlatılabilirdi ancak...mükemmelsiniz..teşekkürler..
![]()
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to sseemmaa For This Useful Post: |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|