![]() |
|
|||||||
| Flash Yapma Programları. Flash proğramları, müzik sıkıştırma proğramları, video proğramları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
|
evet arkadaşlar aslında bunu yapmak çokk kolay kendi çalışma swi sını yolluyorum buradan nasıl yaptıgıma bakabilirsiniz yada kopyalada yapılabilir kendi çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.....ama abartmayalım lütfen..... yani kopya olayını işin özeti elinizde yıldız yada kalp bunun gibi küçük gifleri kopyalayarak çoğaltıyoruz ve benim yaptıgım gibi sahneyi komple bunlarla dolduruyoruz sonrada mausa hareket veriyoruz bu kadar ama shape kullanırsanız daha iyi olur matlaştırmıs olursunuz ..benim yukarıdaki örnekte shape kulladığım için o nedenle daha mat duruyor buradan indirebilirsiniz 1-swi Link = (Rapid) ben yapmadım Ax!!Sh£yTaN alıntır..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Junior Member |
teşekkürler emegınıze sağlık
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to seLcen For This Useful Post: | Afet-i Devran (04-15-2010) |
|
|
#3 |
|
canısı link ölmüş yenilebilirmi acaba
![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() Afet-i Devran'ın BaŞ BeLaSı ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| flash öğren, flash nasıl yapılır, flash proğramları, flash yapma, flash yapmak, maus takipçisi kalpler, psp dersleri, resimli anlatım, swishmax dowloand, swishmax indir |
| Seçenekler | |
|
|