![]() |
|
|||||||
| Flash Yapma Programları. Flash proğramları, müzik sıkıştırma proğramları, video proğramları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
|
alıntı
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
teşekkürler canım bu gün güzel şerler hazırlamışsın
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | D@rkAngeL (08-25-2009) |
|
|
#3 | |
|
Nurumuz ![]() |
bu harika anlatılmıs ellerine sağlık canısı harika bir paylaşım ![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071): Not : Gif yapmak isteyenler özel mesaj atmadan önce lütfen sitedeki resimli anlatımları yapsınlar, çalışmalarınıza göre sizlere yardım edebilirim. :
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrators ![]() |
valla gif animasyon üyelerine hayranım ben..bu yetenek hiç bir yerde yok..
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
bunu çok seviyorum ya
ben evde tıkla ey sevdiğim tıkla şarkısını koymuşştum ![]() ![]() ![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() Afet-i Devran'ın BaŞ BeLaSı ![]() ![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Baş Belası For This Useful Post: | D@rkAngeL (02-08-2010) |
|
|
#6 |
|
CEZALI |
her halde bu programı kendi aranızda kullanıyorsunuz dışardan kimse programı kullanamıyor adı felan yazmadığına göre..ben tesadüfen googlede buldum sitenizi. bu konu dikkatimi çekti ama dediğim gibi ad felan yazsaydı güzel olurdu. boşyere üye oldum. Kendimi Banlıyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Sanırım siteye üye olmuşsunuz araştırma yapmamışsınız. Flash proğramları olan yere baksaydınız bu proğramın orda varlığını görürdünüz.. Ayrıca flash nasıl yapılır resimli anlatımınıda görürdünüz, ayrıca resim üzerine tıklayınca müzik çalan flash yapımınıda görürdünüz. Ayrıca gif nasıl yapılır resimli anlatımda görürdünüz, ayrıca resimlere nasıl pırıltı yapılır resimli anlatımda görürdünüz, ve gif yapma flash yapma photoshop proğramlarınıda görürdünüz. Resim küçültme resim büyütme gif kırpma gif kesme yada gif yapma kartlar şiirli resimler eğlence ne varsa görürdünüz sizin gibi armut piş ağzıma düş zihniyeti ile gelen üyelerimizi biz zaten istemiyoruz.. Önce araştırın bakın anlayınki bizimle olabilesiniz.. Zaten bizim için banlanmasanızda içimde ölüsünüz.......Güle güle......
![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|