Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 08-30-2009, 09:51 AM   #1
Afet-i Devran
Administrators
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow multimedia'ya sesleniş,Özlem aşk mektupları, aşk mektupları, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları

Koca bir şehrin ortasında ve harika bir semtindeyim..İçimde uzaklara, çok uzaklara yolcu ettiğim sevdiklerimin hüznü ve gözlerimde sıralı sırasız inen gözyaşlarım var..

O gece imbat dedikleri bir rüzgar esiyor şehrinde senin;beni içine düştüğüm ateşten alıp alıp çıkaran..Bilemediğin kadar yorgun ruhum ve yüreğim..Dil sözcüklerle kavgalı. Konuşmak istemiyor aslında hiç ...
Uyumalıyım bu duygulardan kaçıp.Ama yapamam,yapamam..
Aylarca sanaldan tanıdığım senle görüşeceğim..Uyku hapis bedenimde.

Öğretmenevinin havuzlu bahçesinde loş bir ışık altında ilk kez senin gözlerine çarpıyor gözlerim..Katran karası siyahında ayılıyorum..Sıcaklığında içime ağlıyorum..Kaçak, göçek utangaç tavrında sana bir kez daha dost bir kavuşma yaşıyorum...

Multimedya, sen sanalda tanıdığım gerçeğim oldun..Senin şehrinde senle tanışmak daha da kaynaşmak ve ailelerimizi de bu sevgi yumağının içine almak bilemeyeceğin tatların başlangıcı oldu...

Sana beni yanıltmadığın için minnettarım..Katran karası, zeytine boyalı gözlerinle bana dostca sevgiyle baktığın için dürüst ve mert yaklaşımların için,
fedakar, sevecen gerçek halin için şükran doluyum..

Multimedya, sanal ve gerçek arasında hiç bir farkın yok..Sen ahlaklı insanların ve bayanların nette var olabileceği gerçeğinin işaretisin.Sen, seni üzen bunca insan içinde yalanlara, riyalara dolanmadan dürüstce ayakta durmayı başaran koca bir yüreksin..

Multimedya sen insanı hüsrana uğratmayan yanıltmayan çok güzel bir gönülsün..Seni tanımak ,seni sevmek sevincimdir..Dostumsun, gecegözlüm..Seni seviyorum...

Seni kimsenin üzmesine izin vermeyecek kadar akıllı, zeki olduğunu biliyorum.. Konuştuğumuz gibi: Net temiz ve açık değil..Sahte yüzlerle, isimlerle,DUYGULARLA nice insan geziniyor buralarda..Bunca yıl aslını koruyarak kalabildiğin için sana hayran kaldım..

MULTİMEDYA ,

GİF ANİMASYONUN KRALİÇESİ SENİ SEVİYORUM..SENİ ETİNLE KEMİĞİNLE GÖRMEKLE ÇOK MUTLUYUM..SEVDİĞİM, GÖZLERİNE BİZİM İÇİN İYİ BAK. ABLAM! ONLARLA BİZ GÜZEL İNSANLARA ,GÜZEL DUYGULARA BİRLİKTE BAKACAĞIZ..ARA SIRA ŞAŞIRIP BAŞKA YERLERE KAÇARSA O GÖZLER BİL Kİ EMEKLİ ABLANDA YANLIŞLARDADIR..AYNI BAVULDA 2 YOLCUYDUK SENLE..ŞİMDİ AYNI HAYATTA 2 CAN DOSTUZ...

BENİMEVİME,ÇINARALTI CAFEME,İMBATA KAHVE İLE SODA İÇENE,FUTBOLCUYA,KISACA SENİNLE YAŞADIĞIM HER ANA VE SENİN ŞEHRİNE SELAM SÖYLE...

TEŞEKKÜRLER MULTİ HERŞEY VE HEPSİ İÇİN..BANA VERDİĞİN GİF DERSLERİYLE SENİ MAHCUP ETMEYECEĞİM..SÖZÜM İZCİ SÖZÜ OLSUN..

SENİN ŞEHRİNDE YAZI YAŞADIK. RESME BAK BELKİ BENİM ŞEHRİMDE KARDA YÜRÜRÜZ..HAVAMIZ SERTTİR, AMA YÜREĞİMİZ MERTTİR MULTİMEDYA...
GEL DE KARLARI EZELİM SENLE...

BEN SARI GÜL HASTASIYIM AMA SANA BEYAZINI VERECEĞİM ÇÜNKÜ SENLE VEDASIZ GÜNLER İSTİYORUM.

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 8 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Baş Belası (08-06-2011), D@rkAngeL (08-30-2009), Derin (09-15-2009), Karcicegi (02-05-2012), maxipower (08-30-2009), multimedia (08-30-2009), TOLGAHANBEY (02-24-2010), üzeyir (09-03-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 08-30-2009, 09:56 AM   #2
maxipower
Senior Member
 maxipower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hey multicim gördünmü emeklinin sana seslenişini

maxipower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to maxipower For This Useful Post:
Karcicegi (02-05-2012)
Eski 08-30-2009, 11:04 AM   #3
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nutkum tutuldu.
Ağlıyorum ama duygusallıktan.
O kadar güzel cümlelerki bunlar elim ayağım titriyor.

Canım ablam sana olan duygularımı elbet biliyorsun.
Ama ben genede söyleyeceğim.

Seni çok seviyorum.

Ben sen biz.

Kendime geleyim..

Önce bir sakinleşeyim

Tek dileğim bu sevgini sonsuza kadar
hakkederim.

multimedia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Baş Belası (08-06-2011), D@rkAngeL (08-30-2009), Derin (09-15-2009), Karcicegi (02-05-2012), maxipower (08-30-2009)
Eski 08-30-2009, 11:16 AM   #4
D@rkAngeL
♥♥):Kara...Melek:(♥♥
 D@rkAngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yüreyine sağlık ablacığım

D@rkAngeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post:
Baş Belası (08-06-2011)
Eski 08-30-2009, 11:20 AM   #5
maxipower
Senior Member

harikasın ablacım süper

Eski 08-30-2009, 12:57 PM   #6
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben bu sayfada tutuklu kaldım.
Seni tandığıma, kanatsız meleğe,
çok çok çok teşekkür ediyorum
Canım ablam..
Seni kaybeden
Çok şeyler kaybeder
Unutma bunu sakın..
Anladın sen onu.
Afeti Derman......

multimedia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Baş Belası (08-06-2011), Karcicegi (02-05-2012), maxipower (08-30-2009)
Eski 08-30-2009, 01:13 PM   #7
maxipower
Senior Member

vavv süper teşekkür ederim

The Following User Says Thank You to maxipower For This Useful Post:
Karcicegi (02-05-2012)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
Özlem aşk mektupları, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ask mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, duygusal yazılar, güzel sözler, güzel yazılar, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektupları, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, multimedia sesleniş, nazlı sevgiliye mektuplar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları

Seçenekler