![]() |
|
|||||||
| Romantik Resimler, Romantik Gifler, Aşk Gifleri, Aşk resimleri, Duygusal Resimler Romantik Resimler, Romantik Gifler, Hareketli kalp Resimleri, Kalp Gifler, duygu dolu resimler, romantik gifler, aşk resimleri, |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (03-10-2010), D@rkAngeL (08-31-2010), Derin (03-11-2010), idil (02-08-2010), KInaLI JeYLaN (09-24-2010), maxipower (08-13-2009), SEYHAN (04-11-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
bir şey değil......
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | KInaLI JeYLaN (09-24-2010) |
|
|
#3 |
|
Junior Member |
hepsi cok güzel, ellerinize saglik....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member |
harika bir site burası
ben yeni gördüm bakmaya doyamıyorum emeği gecenlere minnattar kaldım |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to kutluktekin For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Administrators ![]() |
eeeeeeeee ne mutlu bizlere...
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member |
bu sitenin bagımlısı oldum harika resimler var elinize saglıkkkkkkkkkkkk
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member |
Super bir sayfa yureginize saglik
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Can_Kaptan For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-02-2010) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|