![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
![]() Rüyalarim Sende Kaldi![]() Icimde bir seyler eriyip gidiyor her gece sancili ve sessiz akip gidiyor bilmedigim yolculuklara suskularla örüyor alnimi zaman ah aldigini geri vermiyor yillar ![]() umutlar kiriliyor ic cekislerimde düs bahcelerimde cicekler üsüyor yikiliyor yillarca kurdugum hayaller yedi kat yerin altinda kaldi haykirislarim ah sesimi kimse duymuyor ![]() yoruldum yillarca kendimi tasimaktan bir serseri gibi yasamaktan icimde tutsak kaldi gecen günler dönüp bakamam geriye rüyalarım sende kaldıi hayallerim sende ümitlerim sende yüregim sende kaldi ah adresini kimse bilmiyor ![]() bir sonbahardi alıp gitti gemiler seni kaldim avuntusuz öyle bir basima yanlizligim sende kaldi, sensizligim sende sende kaldi baharim, sabahim sende kaldı bir de martilarim kaldi ciglik cigliga ah simdi hic bir gemi almiyor beni ![]() bir yanim ellerin parmakların bir yanim gözlerin dudaklarin rüyalarim sende kaldi ümitlerim sende aklim sende ben sende kaldim ah adresini kimse bilmiyor ![]() Nuri Can ![]()
![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to gurbet For This Useful Post: | fercan (02-05-2012), multimedia (10-20-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member |
hımmmm rüyalarda kalsın en güzeli o
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, rüyalarim sende kaldi, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|