![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() Nahoş gecelere gebeyim... Hic bir dil barındıramaz içimdeki tarifsiz sızının kelimelerini ve hiç bir ağıt dillendiremez serzenişimi.! Saklı Kentim..! / Gizli bahçem..! / Sevdiğim..! Kabulsüz bir dua vaktindeyim! Geceler yastıgımda_! Ölümemi susadım "sana"mı bilmiyorum_? Kanamalı bir yara.. Gözlerimdekiler yansımalı.. Susuyor sevda.. Kendini sen yerine koyan yosma gecelerle birlik olmuş.. Haykırıyor yokluğunu içime saplayarak... Gittikce gömülüyorum yalnızlığa, küle soyundu icimdeki yangın.. Sen benim gizli yaramsın.. Kanayan bi yara olarak kalıcaksın Sen kanadıkça Bende yarım kalıcam. "Acıtıyorsa sahte bi gülüş dudaklarda,kurtulma zamanıdır buğulanmış yaşamdan." diyen bendim, değişmişim_!Acıtsada sahte tebessümler yüreğimi, yırtık dursada dudağımın kenarında kurtulmaya niyetim yok buğulanmış sevginin yaşamımda_! Acıyı Şikayetsiz Kabullendim ben, erdem bilip.. Şimdi sen de yoksun ya, olma_! Acıtmıyor artık yokluğun_! Çünkü ben sevgini değil Seni sevdim_! Sevgini hissetmeme yardımcı olacaksa ellerin olmasın_! Sen bakınca atacaksa yüreğim heyecanla, dursun_! atmasın_! Yanındayken biri her el tutar bir sıcak eli! Biri başucundayken uyanıyorsan sabaha,elbet güler yüreğin yansıdığı gözbebekleri!
![]() |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (07-07-2011), Dilay (07-07-2011), Gülce (07-07-2011), Karcicegi (07-07-2011), perikızı (07-07-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Super Moderator ![]() |
Sen benim gizli yaramsın.. Kanayan bi yara olarak kalıcaksın Sen kanadıkça Bende yarım kalıcam. süpersin Multi ablam emeğine yüreğine sağlık |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() Gücüm yok daha fazla tutamam seni ! Kararlıysan çek git sevgilim .. Unutamam değil ..Unutmam seni ...! Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda, Hayata karşı isyanlarım olucaksın ... Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem , Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim ...! Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda , Git..(me),git..(me) daha fazla dayanamayacağım .. ![]() Git..(me) çabuk ..! Biraz daha durursan tutamayacağım gözyaşlarımı .. Bilirim,dayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git..(me) "Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce .. Hüzün,keder yüreğime saplanır"...derdin Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun ,, Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun .. "..Yaşadıklarımızı Unutacaksan .. Benim yerime başka birini koyabileceksen .. Benimle yaşadıklarını,Onunla yaşarken aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan .. Geriye dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamicaksa .. Kendini çaresiz ve ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa .. Hayattan ve insanlardan bıktığında yanında sadece benim olmamı istemeyeceksen.." !!!...Yolun Açık Olsun Bensizliğe...!!! ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
duygular böyle açığa çıkar işte güzel bir sunum ve müzikle.çok güzel bir sevgi anlatılmış.teşekkürler multi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator ![]() |
Sen benim gizli yaramsın.. Kanayan bi yara olarak kalıcaksın Sen kanadıkça Bende yarım kalıcam. ![]() Ben hic tamamlanmadimki yarim kalayim. Emegine saglik melegim. Cok tsk ediyorum... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | Dilay (07-07-2011) |
|
|
#6 |
|
CEZALI |
çok güzellll multım ablacım ellerinize sağlıkk |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sen benim gizli yaramsın, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|