![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Yakınında olduğum zamanlar, uzağında gözüküyordum. Sen hayatımın en iyi gecesinde çıka geldin ve ben belki de hayatımın sonuna kadar senin hayatına girememiştim. Bundan eminim; uzağımda olduğun için, uzandığında tutamayacağın için sevmedin ve hep kaçıp gittin. Bir şey demeden, bir şey istemeden ve şimdi şuna eminim ki artık canımı istemektesin. Sana verebileceğim bir canım daha var yaşantımda, yaşayacağım bir ömürde ve senin yok olmanı, gitmeni, üzülmeni istemediğim gecenin ertesinde.
Bir köşede beklemek, uzakta kalmaktan çok kötüymüş. Ben senin çok uzağındayım, elini uzattığında uzanamayacak tarafındayım. Bir çemberin içinde nasıl yanarsa insan bende senin gibi yanmaktayım. Şiirlerle hep kendimi avuttum, yazdıklarım için yazacaklarımı avuttum ve gördüklerim için, senin için kalbimi avuttum. Her geçen gün yüreğimi yüreğine koyduğum gecelerde seni özledim ve sen hala yoktun, suskundun. Ben artık dayanamayacağım ya da dayanmam için bir sebep yoktu. Belki yazdıklarımda çok olmuş olabilirim, kırmış, üzmüş olabilirim ama buna emin ol ki; senden başka sevebileceğim, yazabileceğim, konuşabileceğim bir diğer yarım yok. Bir müzik eşliğinde dans etmeni, peşimde yürümeni, koşmanı, yetişemediğinde üzülmeni istemedim. Sen benim belki de hayatım boyunca yazabileceğim, konuşabileceğim bir diğer yarımsın. Yazdıklarım geri gelmen için değil, sadece beni anlaman için. Hayat bazen iyi olur, bazen kötü ve en önemlisi bunları senin öğretmendi. Bazen kötü günün geçiyor ve belki de iyi olmak için, iyi olmam için içinden ben geçiyorum. Artık içinden geçenlerle yaşamanın zamanı değil. Artık beni sevme zamanı değil. Artık ölme zamanı. Sen olmayınca belki bende senin yokluğuna dayanamam, alışamam. Alışmak çok zor, hele hele ölmeye alışmak daha da zor. Ben artık öldüğüme, öldürdüğüne alışıyorum da zaten. Alışmaksa, gerçekten zor. Saatimin durduğu, çalışmadığı bir zaman diliminde senden haber yok. Nasıl olsa ben senin gittiğine alışacağım, yok olmana alıştığım gibi. Senden sonra dayanacağım biliyorum. Senin en çok sevdiğin benim ve benim sana getirdiğim gecenin en güzel resmi, en parlak resmi ve en önemlisi gecelerimin sende saklı kalmasıydı. Kalmakta ama bazen; gökyüzüne yükselen melekler gibi çıkmakta hala. Sırların hiçbir zaman çözülmedi ve çözülmeyecekte zaten. Sen benim gökyüzümün en değerli hazinesisin. Bazı rüzgârlar savurdu seni bana. Sevmesini bilmeyen insanlar gibi çok sürüklendim ve şuna eminim sevebileceğin kadar sevilmektesin hala. Belki de rüyanın biten tarafı sen benimlesin.
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | gurbet (10-20-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
Artık içinden geçenlerle yaşamanın zamanı değil. Artık beni sevme zamanı değil. Artık ölme zamanı. Sen olmayınca belki bende senin yokluğuna dayanamam, alışamam. Alışmak çok zor, hele hele ölmeye alışmak daha da zor. Ben artık öldüğüme, öldürdüğüne alışıyorum da zaten. Alışmaksa, gerçekten zor.
tskler ablacim paylasim icin. ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Özlem mektuplar, özlem mektubu, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal yazılar, hasret mektuplar, hasret mektupları, hazır aşk mektupları, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, karşılıksız aşk mektubu, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevgi mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sitem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|