![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman kendime yeni bir sayfa açmaya kalkışsam , yine önsöz’üm ‘sen’ oluyorsun.. Sensiz geçmiş birgünün takvim yaprağını çöpe atmak,senden ayrı yaşamak zaten yeterince zor da ; Unut diyenleri anlamsız bakışlarla dinlemek en zor olanı sevdiğim… Kimse yaşanılası bir sevdaya düştüğümün farkında değil..herkes senin görünen güzelliğine hayranım sanıyor ama hiç kimse bilmiyor,ben senin yüreğinin güzel yanının sevdalısıyım. Bu öyle güzel bir sevda ki vazgeçersem yazık olur , senden başka kimsenin yüreğine yakışmaz.. Bana bir ‘ Gel…’ demen yeterli..sevgimi yüreğine sığdırabilmek için ömrümü feda edebilirim ; beni sevebilesin diye… Düşünüyorum da ne kadar gurur verici bir duygudur senin sevdiğin olmak ; tıpkı sevenin olmak gibi… Kimselere benzemezsin sen..karşılıklığını hiç alamayacağım halde vazgeçmeyeceğimi bildiğinden , beni en iyi anlayansın,bana hiç kızmayıp hep yanımda olansın.. Ne sen ne de bir başkası bana unut demesin çünkü seni sevmeyi yüreğime borç kıldım. Eğer birgün bana dönseydin ne yapardım diye düşünüp hayal ettiklerimin sevinçleriyle yaşıyorum.. sen benim vazgeçmek istemediğim .. vazgeçemediğimsin… gel ki ; yokluğunun sancısıyla sensiz sarılamayan yaralarımın sızısı dinsin… sensizken kendimden korkuyorum.. aynalar zifiri bir karanlığın koynunda tüm çirkinliğiyle karşılıyor beni. kançanağına dönmüş gözlerim her an ağlamaya meyilli sanki çok ağlarsam gelecekmişsin gibi inandırmış kendini... silmeye korktuğum gözlerimin içinde dokunmaya kıyamayacağım kadar güzel sevdam saklı.. buğulu bir camın ardından benim görüntüm değil sana olan sevgim yansıyor.. kenetlenmişim bendeki senle… öyle çok kaptırmışım ki kendimi varlığının hayaline;sensizliği bile senli yaşamaktayım.. eğer sen de başkalarına benzeseydin belki vazgeçme ihtimalim olurdu ama sen hiç bitmez sandığım sevdalarımı hiçe büründürensin.. yerine birini yakıştıramadığımın boşluğunu yokluğunla doldurabilensin.. yüreğe yazılmayan kolay silinirmiş.. senden önceki sevmelerim sadece dilimdeymiş.. sen yürektesin,sen yüreğimsin.. sen silin[e]mezsin.. sen kimseye benzemezsin.. seni sevmek başkasını sevmeye benzemez..her dinlediğim şarkı bana, seni söylüyor ya da ben her şeyi sana bağlıyorum... "Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım." Biliyorum , hiç gelmeyeceksin eğeR gelseydin seni mutlu edemem belki ama hiç üzmeyeceğime de gözyaşlarım kefilim.. ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | D@rkAngeL (10-25-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
Ne zaman kendime yeni bir sayfa açmaya kalkışsam , yine önsöz’üm ‘sen’ oluyorsun..
cok güzel ablam ellerine sağlık... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim, Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim. Dostluğuma değer biçmedim,sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim. Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim. Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım. Ama hata insana mahsustur dedim. Affettim, af diledim. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler. Ama asıl unuttukları şuydu; Ben aldanmadım..! Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar. Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için, Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için. Oysa ben hiç insan kaybetmedim. Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar.. CAN YÜCEL |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, asker mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, aşk, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, aşkın firar etti aşk mektubu, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, forum imzaları, gelmeni İstesem gelir misin? sevgiliye mektup, gif sözler, güzel sözler, güzel yazılar, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hoşçakal mektup, hoşçakal mektupları, i love you gifs, ihanet mektupları, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kalp ağrıı, kalp yarası, kandil sözleri, karışık mektuplar, karşılıksız aşk mektubu, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, sen kimseye benzemezsin, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektubu, seni seviyorum mektupları, seni sevmek başkasını sevmeye benzemez, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye ayrılık mektubu, sevgiliye aşk mektubu, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye hasret mektupları, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özlem mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgliler günü sms leri, tutku hikayeleri, yanan sönen sözler, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem sözleri, özlemimsin mektupları, özlü aşk mektupları, özlü sözler |
| Seçenekler | |
|
|