![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalem ve kağıt Aşk sözcükleri fısıldamaya Kalbin, kalbim hızlı ritmine ayak Uydurup onu Haykırmaya Küçük yüreciğim, Yüreğiciğimiz varya Hani senin kocaman dediğin Benimse bu yürekten korktuğum, Hani sana adadığım, Senin bana adadığın Hani sana sakladığım Senin bana sakladığın Köşe bucak kaçırdığım, Senin kaçırmadığın Hani kimseciklere anlatamadığım CAMDAN sevdam... Sevdamız İşte sen... İşte ben, İşte biz.. İşte dudaklarıma Dudaklarımıza en cok yakışan sevda.. Sen yarim Ben yarin Sen ömrüm Ben ömrün Sen benim Bende senin..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Senior Member |
Teşekkür ederim ablacım ! Yüreğinize sağlık harikaydı gerçekten.. Konu Lord-Lion tarafından (01-02-2012 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | multimedia (01-02-2012), SEYHAN (01-02-2012) |
|
|
#3 |
|
Senior Member |
![]() ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to SEYHAN For This Useful Post: | multimedia (01-02-2012) |
|
|
#4 |
![]() |
emeklerinize sağlık............. ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post: | multimedia (05-19-2012) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sen ömrüm ben ömrüm, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|