![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() .·*·. SeN, SeN, SeN .·*·.![]() ![]() ![]() ![]() Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden., Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter.. ![]() Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter.. ![]() Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her aksam Sen dolsan yeter.. ![]() Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır sende naz.. Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter.. ![]() Duymasa da hiç kimse şâir gönlümün, Sende karar kıldığını... Ve içimin şerha şerha yarıldığını, Sen bilsen yeter.. ![]() Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi.. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek.. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter... Yavuz Bülent Bakiler![]()
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Moderator ![]() |
Gözlerin Bir Alev Baktıkça Yanıyorum... Sen, sen, sen Ah sennnnnnnnn. ![]() Paylasim icin tsk ediyorum canim. Ellerin dert yüregin hüzün görmesin ins... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (07-11-2011) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|