![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Artık gelde senin bedeninde benim ruhum oluşsun..Ya da benim ruhumda senin bedenin olsun. Sen ve ben kelimeleri BİZ e dönüşsün. Yürek iklimimde sensizğin sonbaharı ve kışı bitsin.Ve senin doğuşunla yeniden canlansın tabiatımdaki ben. Gözlerim senin gözlerinin penceresine dalsın. Kalbim aşkın sonsuz mührünü sen diye vursun.. Senin derin kuyularında ki Yusuf benim sarayımdaki Züleyha’sına kavuşsun. Senin aşkının fırtınalı denizi dinsin ve beni senin limanına götürsün.Beni bile bile attığın özlem denizinin içinden senin vuslatın kurtarsın. Sonsuz yolculuğun sonsuz yolcuları olalım..Noksanlığıyla , eksikliğiyle ayrı iki ruhun bir bedeninde varolalım..Yada bir bedende iki ruhun birleşmesiyle yok olalım!.. ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (11-07-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
beğendim ilan ederim
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, asker mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, aşk, aşk adına makaleler, aşk adına mektuplar, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk dedikleri tam da buydu... sevgiliye, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektubu14 şubat sevgililer günü, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, aşkın firar etti aşk mektubu, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, ben hiç bu kadar özlemedim seni özlem dolu aşk mektubu, ben seni sensiz sevdim, bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal özlem aşk mektubu, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, forum imzaları, gelmeni istesem gelir misin? sevgiliye mektup, gif sözler, güzel sözler, güzel yazılar, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayat diyorum sana, hayata dair, hayata dair yazılar, hayatta her şeyden çok sevdiğim, hayatımsın aşk mektubu, hazır aşk mektupları, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hoşçakal mektup, hoşçakal mektupları, i love you gifs, ihanet mektupları, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kalp ağrısı, kalp ağrıı, kalp yarası, kandil sözleri, karışık mektuplar, karşılıksız aşk mektubu, kutlama sözleri, kırgındın, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, kızgındın, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, meğer ben sana ne çok aşıkmışım aşk mektubu, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, sen kimseye benzemezsin, sende beni bulayım yar aşk mektubu, seni bulmak istiyorum artık özlem sevgi aşk mektubu, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektubu, seni seviyorum mektupları, seni sevmek başkasını sevmeye benzemez, seni sevmek nasıl da yakısır adama aslında, sensizlik odamı kapladı özlem aşk mektubu, sessizliğime sessizce, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi hikayeleri, sevgi mektubu, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye 14 şubat, sevgiliye ayrılık mektubu, sevgiliye aşk mektubu, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye hasret mektupları, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye kızgınlık mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özlem mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgliler günü sms leri, sitem mektubu, tutku hikayeleri, ve sakın sakın dokunma kalbime, yanan sönen sözler, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, özlem aşk mektubu, Özlem aşk mektupları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektubu, özlem mektupları, özlem sevgi aşk mektubu, özlem sözleri, özlemimsin mektupları, özlü aşk mektupları, özlü sözler |
| Seçenekler | |
|
|