Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 12-24-2011, 09:13 PM   #1
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Seni ne affedeceğim nede unutacağım,Sevgiliye duygulu mektuplar,sitem mektubu, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları,

Seni ne affedeceğim nede unutacağım,

Esirdi sanki güneş…
Karanlıklar dağların ardından mağrur bir edayla doğuyordu…
Yirtmak istiyordum geceyi sessiz bir sedayla…Ufukda mavilikler yok…renkler renginimi kaybetmiş.. Daha doğmamış bir sevdanın ömrü bu kadar çabukmu bitermiş…
Azraile beddua mı?, yaradana sitem mi? etsem.. Ne etsem başım alıp nere gitsem ..

Kaç yetimin hakkı bende kaldı ,
kaç öksüzün başını ellerim okşadı kaç ****** ahını aldımda bitiverdi doymadan. Hangi yuvayı yıkmıştımda yıktılar yuvamı daha kurmadan...
Neye isyan etmeli, kimi suçlu tutmalı, yaralı kalbimi kıranları nasıl unutmalı?
Suçlu aramak bu kadar zormu, olurmu ey Allahsız bir genç kız böyle mahsun koyulurmu..
Cennetten hurileri indirseler..sevebilirlermiydi seni ey insafsız sevebilirmi seni kimse benim seni sevdigim kadar… Kendimi sen yapmıştım. Bedenim karın, yüreğim yarın , ruhum diğer yarın.
Seni geleceğim yapmıştım ey zalim, sen hep gelecek olan… sen hep bendeki yarın..

Kime sitem ediyorum, kime anlatıyorum
derdimi boşu boşuna. .. Alçak bir domuzun ancak pisliği gider hoşuna… Pavyon güzelleri, esmer yosmalar, ancak senin gibileri oyalar...
Seni seven bu yüreğimin hakkı aslında ölüm. Ondandır o kadar eziyet ve gördüğü zülüm. Ya seni gömmeliydim köy evindeki lağım çukuruna….. Yada dimdik çıkmamalıydım yarına..
Evlilik ahdiyle parmağıma taktığım..yoklugunda atesler yaktıgım…her baktığımda seni andığım yüzüğün Lanetliymiş..
Lanet yedin hem tanrımdan hem hemde benden … giden gitmiştir artık nedir bu kadar yüreğimi derbeder Eden.
Umutla seni beklerken bayram arefesinde, kimsesizliğin eşiğinde yaşatırken seni, hiç hak etmediğim sensizlik acısıyla bir başıma yalnız koydun beni. Sen gittin yüreğime intihar ettirdin..

Bitmemeliydi!!! Bitiremezdin!!!
Hayır, sen gidemezdin, ben sensiz edemezdim. Aptal mazeretlerle nasıl avuturdum ben kendimi.? Nasıl aynalara bakabilirdi gözlerim nasıl çiçeklere uzatabilirdim sana esir ellerimle.. Oysa imkansız değildi..yanlış hiç değildi…yüreğim senin sevdanın esiriydi..
Acımadan sıktın aşkın günahsız kalbine son mermiyi…Bitirdin beni …Öldürdün ölümsüz sevgiyi …

Şimdi ben yine kahırlarda ben yine
çıkmazlardayım…ben yine uzaklarda ben yine Yollardayım…Bir değmez sana üzülmeye bir sen hak etmezsin hak ettiklerini sana verdiğimi düşündükçe yine beni öldürmekdesin ... Şimdi gülüyorum ağladıklarıma inanmıyorum senle yaşadıklarıma bitti artık bunca çektiklerim.. Bir iken bin oldu gönülden sevdiklerim
Her şey yine mavi olacak bak göreceksin…ben yarına umutla birlikte doğacağım seyredeceksin ..
Düne kapattım gözlerimi ..Yarına çağlayan bir sevgiyle Açacağım.
SENİ NE AFFEDECEĞİM NEDE UNUTACAĞIM…

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (12-24-2011), Afet-i Devran (12-24-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 12-24-2011, 09:59 PM   #2
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler
derin duyguların kraliçesi...

birbey isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (12-24-2011), Afet-i Devran (12-24-2011)
Eski 12-24-2011, 11:51 PM   #3
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (12-24-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
duygu bahçem, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, seni ne affedeceğim nede unutacağım, sevgiliye duygulu mektuplar, sitem mektubu, özlem mektubu

Seçenekler