![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() Nahoş gecelere gebeyim...Hic bir dil barındıramaz içimdeki tarifsiz sızının kelimelerini ve hiç bir ağıt dillendiremez serzenişimi.! Saklı Kentim..! / Gizli bahçem..! / Sevdiğim..! Kabulsüz bir dua vaktindeyim! Geceler yastıgımda_! Ölümemi susadım "sana"mı bilmiyorum_? Kanamalı bir yara.. Gözlerimdekiler yansımalı.. Susuyor sevda.. Kendini sen yerine koyan yosma gecelerle birlik olmuş.. Haykırıyor yokluğunu içime saplayarak... Gittikce gömülüyorum yalnızlığa, küle soyundu icimdeki yangın.. Sen benim gizli yaramsın.. Kanayan bi yara olarak kalıcaksın Sen kanadıkça Bende yarım kalacağım... "Acıtıyorsa sahte bi gülüş dudaklarda,kurtulma zamanıdır buğulanmış yaşamdan." diyen bendim, değişmişim_! Acıtsa da sahte tebessümler yüreğimi, yırtık dursada dudağımın kenarında kurtulmaya niyetim yok buğulanmış sevginin yaşamımda_! Acıyı Şikayetsiz Kabullendim ben, erdem bilip.. Şimdi sen de yoksun ya, olma_! Acıtmıyor artık yokluğun_! Çünkü ben sevgini değil Seni sevdim_! Sevgini hissetmeme yardımcı olacaksa ellerin olmasın_! Sen bakınca atacaksa yüreğim heyecanla,dursun_! atmasın_! Yanındayken biri her el tutar bir sıcak eli! Biri başucundayken uyanıyorsan sabaha, elbet güler yüreğin yansıdığı gözbebekleri! Sen yokken de seni severim ben_! Kelamına hasret yaşarım.. Sevgiye yoldaş eder, hasrete yüz tutarım! Bil ki hasret sevginin en vefalı yoldaşı, Sense benim imkansızım da olsan en yokluk (ölüm sessizliğindeki) sırdaşım.! Seni Seviyorum
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
Sevgiye yoldaş eder, hasrete yüz tutarım!
Bil ki hasret sevginin en vefalı yoldaşı, Sense benim imkansızım da olsan en yokluk (ölüm sessizliğindeki) sırdaşım.! Seni Seviyorum muhtesemmm bi siir ablamm tskler paylasim icin. ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hoşçakal mektupları, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|