![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini duymadan yeni bir güne uyanmak benim için hiç kolay olmayacak.Sessiz,senin sesinin olmadığı bir geceyi çok zor geçirdim.Ama daha dur bunun ilk sabahı var dedim kendi kendime.Zaman kendimi avutmaya yetmedi,yetemedi.Seni görmemeye alışmıştım ama sesini duymadan yaşamaya alışmadım ben.Hayat beni cezalandırmaya kararlıydı.Sensiz her gün biraz daha yok oluyorum.Gözlerim bedenim her yerde seni arıyor.Evin her yerinde sen varsın.Peki sensizlik nasıl bir şeydi benim dünyamda?İçimde çözemediğim tek gerçek…Sanırım sen dünyamdaki tek gerçek olan yerdesin.Yalansız,çok sade ve tertemiz saklıyorum seni orda,kirletmemeye çalışıyorum seni.Döndüğünde tertemiz bulacaksın.Bunun için sana yemin ettim,seni bende saniye saniye yaşatmaya yemin ettim ben. Seni Beklerken ne çok hasta olmuşum.Sensizlik beni düşürmüştü yatağa.İlaç gibi gelen tek şey;yaşadığını düşünmekti.Yine o sımsıcak ayrılık damlıyor yanağımdan.Biliyorum silmek isterdin…Söyle o güzel gözlerine;sakın dudaklarını büzüp akmasın sevgi veren gözyaşların.Sakın hüzünlü bakma bana öyle.Yine her gece,iyi geceler de bana,yasla başını o ben kokan yastığına,yine sessizce fısılda bana,kimseler duymasa da ben duyarım hayatımın anlamı…Karanlığa bak,sessizce yine şarkımızı fısılda,gözlerini kapat ve izin verme dışarı çıkmama,öylece uyu hayatımın anlamı…Şimdi sana ne desem yetersiz kalır.Sadece seninle yaşadığımı bil yeter. Tarif edemediğim,rengi olmayan,hoş kokulu,kimsenin bilmediği,kimsenin olmayan,varlığımı yücelten bir şey o,bir var olan bir kaybolan,konduğu çiçekte tutkuya dönüşen bir şey….Ben onu tanıyorum…Her ne kadar tarif edemesem de tanıyorum ama anlatamıyorum.Anlatmaya zamanım yeter mi sizce?Acaba sensiz ben olur mu? Senin yaşadığın yere gittim.Aslında biliyordum senin olmadığın yerde ağlayacağımı.Ama kendime söz vermiştim,seni üzmeyeceğim.Yaşayarak öğrenebilirim dedim,yapamadım.Odana girdim,ayaklarım geri geri gitmeye başladı.O an dönmek istedim,çıkmak,kaybolmak istedim,yapamadım.İnatla savaştım seninle.Birden gözyaşlarım,bırak beni diye haykırmaya başladı.Tıpkı;benim sana haykırdığım gibi.Ama bırakamadımEğer gözyaşlarım akabilseydiler,renksiz akacaklardı.Alışmalıydım.Sonuçta sen hayattasın,sadece her zaman ki gibi yanımda değilsin.Hasretti beni kahreden.Senin olmadığın bir şehir ama doğup büyüdüğün bir şehir!Sokaklar,caddeler,insanlar,şehrin kokusu,o kalabalık,gürültü,her şey ama her şey çok yabancıydı.Çok zordu sensiz orda yaşamak.Böyle senin hasretinle savaşacağımı bile bile gittim.Çok zor olacağını en başından biliyordum ama tanışmam gerekiyordu bu şehirle.İnan kendimle bilmediğim bir yolculuğa çıkmıştım,tek başıma…Çok özlemiştim,bence değerdi.Odanda ki;o bir köşede duran benim fotoğrafım,bir köşede kitapların,yatağının köşesinde duran,sevgililer gününde senin için yaptığım o kırmızı büyük kalp,beni alıp götürdü, işte bunlar için değerdi.Ama artık tutamıyordum kendimi,akmaya başlamışlardı.Ben hissetmedim bile…O kadar dolmuş ki;ne çok ağlamıştım. Neden bu kadar çok ağlamak geliyordu içimden,biliyor musun?Çünkü seni yaşamaya doyamıyordum,yaşayamıyordum seni.En zor tarafı buydu.Bir sendeydim bir sensizlikte.Oyun mu oynuyordu bana,bilmiyorum.Belki de yasaklamışlardı seni bana. O gün beni bırakıp gittiğinde,ben yeni bir hayat mücadelesi vermeye başladım.Bugüne kadar hiçbir şey ,senin hasretin kadar zor gelmedi bana.İşte bu kadar zor seni Beklemek.Her ne olursa olsun her soluduğumda kalbimdesin… ( BENDEN BERİ ) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sensiz her gün biraz daha yok oluyorum, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|