![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() .·*·.SeNSiZLiĞe KaTLaNMaK KoLaY MI SaNDIN?.·*·. Sensizliğe katlanmak kolay mı sandın? Herşeyde seni görmek ne demek bilir misin? Her gittiğim yerde seni hissetmek Her Şarkı söylediğim de seni söylemek Her haykırışta seni haykırmak Her yoklukta seni aramak Kolay mı sandın sensizliğe katlanmak? ![]() Kolay mı sandın unutmak Unutmak istedikçe hatırlamayı kolay mı sandın? Her Gözde seni görmek her Sözde seni duymak Kolay mı sandın seni sensiz yaşamak Kolay mı sandın unuttukça hatırlamak Her sevgide sen varsın Her Mısramda sen her Satırımda sen Her günümde sen varsın her gecemde sen ![]() Bastığım Toprakta da sen varsın Baktığım Yıldızda da sen Neyi duysam nereye baksam hep sen varsın. Özlemeyeceğim desem de unuttum desem de Kalbime kazılı adın hatırlatır seni bana Unutmak istedikçe hatırlatır. Kolay mı sandın unutmayı Kolay mı sandın hatırlamayı? Kolay mı sandın seni sensiz yaşamayı? ....
Konu HÜZÜNCiCEGi tarafından (12-28-2011 Saat 09:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to HÜZÜNCiCEGi For This Useful Post: | Afet-i Devran (06-15-2011), Derin (06-22-2011), Dream (07-05-2011), Gülce (06-22-2011), Lord-Lion (12-28-2011), multimedia (06-15-2011), supercanary (07-02-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
bir bilsen kaç kez yaktım seni içimde kaç kez gözlerimden topladım sessiz ne ağıtlar yaktım savrulan küllerinden yine bir sen açtım kolaymı sanıyorsun yüreğimde bu kadar izin varken sensiz olmayı.../Gülce sessizce avaz avaz bağırmak bu olmalı, çaresizliğin içinde boğulmak bu olmalı, ümitsiz özlemler içinde olmak bu olmalı. insanın bu kadar kendinde olup yok olması bu olmalı. özlem dolu hasret dolu bir yazı seçmişsiniz yine hüzünçiçeği.okurken kendini bulmamak duygulanmamak mümkün değil teşekkürler paylaşımınız için. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kolay mı sandın unutmayı Kolay mı sandın hatırlamayı? Kolay mı sandın seni sensiz yaşamayı? Hiçte kolay değil bunu biliyorum sadece teşekkürler hüzünçiçeği |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Lord-Lion (12-28-2011) |
|
|
#4 |
|
Senior Member |
Kolay mı sandın unutmak Unutmak istedikçe hatırlamayı kolay mı sandın? Her Gözde seni görmek her Sözde seni duymak Kolay mı sandın seni sensiz yaşamak Kolay mı sandın unuttukça hatırlamak Her sevgide sen varsın Her Mısramda sen her Satırımda sen Her günümde sen varsın her gecemde sen..... O Gül tanesi yüreğin hiç solmasın,sevgili arkadaşım.. Hüzne boğulmamak elde değil teşekkür ediyorum.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-28-2011) |
|
|
#5 |
|
Moderator ![]() |
Bastığım Toprakta da sen varsın Baktığım Yıldızda da sen Neyi duysam nereye baksam hep sen varsın. Özlemeyeceğim desem de unuttum desem de Kalbime kazılı adın hatırlatır seni bana Unutmak istedikçe hatırlatır. Kolay mı sandın unutmayı Kolay mı sandın hatırlamayı? Kolay mı sandın seni sensiz yaşamayı? ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sensizliğe katlanmak kolay mı sandın, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|