![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Administrator ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor olduğunu biliyordum hayatın, acımasız olduğunu da biliyordum. Ama bu kadar yaralarımı kanatacağını, ruhumu acıtacağı aklıma gelmemişti. Zor sevgili! Eskiden seninle hafifliyordu anlamsız hayat sıkıntılarım. Ama sensizliği kim hafifletecek? Gelmeyeceksin geriye biliyorum. Dönmeyeceksin bana geri. Ama ne gelir elden? Hiç! Acı veriyorsun artık bana. İstemiyorum seni. Düşünmek öyle çok acı veriyor ki bana eski yaralarım kanatan sensin artık ve onları tedavi edecek benden başka kimsem kalmadı sen gittiğinden beri. Ama ben tedavi edemiyorum sevgili. Senin açtığın yaralar senin eserin olduğundan tedavi edilmek istemiyor. Benliğimde hep bir parça iz bırakmanı istiyorum. Kapanmasın o yaralar. Senin yaraların onlar çünkü...
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post: | gurbet (11-07-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
Eskiden seninle hafifliyordu anlamsız hayat sıkıntılarım. Ama sensizliği kim hafifletecek? Gelmeyeceksin geriye biliyorum. Dönmeyeceksin bana geri. Ama ne gelir elden? Hiç!
Emegine saglik canim bu guzel paylasim icin tskler. ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to gurbet For This Useful Post: | Dejavu (11-07-2011) |
|
|
#3 |
|
Administrator ![]() |
guzel yorumun icin ben tesekkur ederim yasmin
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sesizlik...aşk mektupları, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|