![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ağır Çekiyor Sağ Yanım.. SoLum Sende KaLdı Diye..! "Seslerin arasına saldım bedenimi kelimeler sarıp sarmalıyor ruhum yolunda yitmiş.. Sayıklamaların yol ayrımındayım.. Ses ver Ey Küskün Sevgili..!" Yüzleşmekten korkmuyorum eşzamanlı itiraflardan senin kadar.. Sesim sana vardığında sessizliğinin tercümanı olur göz yaşlarım.. Tüm susuşlarım isyan duraklı iyi dinle… Siteme bulanmış kelimelerim; saçlarım rüzgara yoldaş Yollar; varışlara… Şaşkın bir çocuk yüzüyüm aynalarda.. Ters yansıtır aynalar; ben sağına dokunurum sen solum acıdı dersin.. Sancıların tutar mevsimsiz sebepsiz.. Başkalarının kelimelerine vurgunsun şimdilerde.. Bir zaman kuş kanadıydım semada yan yatsam suya değerdi.. Değdi ıslandım.. Ağır çekiyor sağ yanım solum sende kaldı diye.. Sen turnaları bilir misin Sevgili? Sevda habercisidir.. Eşsiz yaşayamaz turnalar; gidenin ardından intihar ederler.. Eşikteyim düştüm düşeceğim.. Biliyorum bu sefer tutmayacaksın.. Ve ben yine martılara sevdalanacağım.. Günler uzayacak ve ben yine "tıp" oynayacağım.. Oysaki an kadar önceydi... Ellerin ellerimdeydi... Şimdi... Andan az sonraya adımım... Bugünden yarına yatışım... Geceden güne uyanışım... Düşünmüyorum... Düş(l)üyorum... Düşlerim uzadıkça gecesi şizofren günlere uzanıyorum.. Uykusuz gecelerimin çetelisini göz altlarımdaki halkalarda tutuyorum.. Gün susuyor.. Ben susuyorum.. Yutkunuyorum yutkundukça adın batıyor boğazıma.. Gözlerin geliyor aklıma yosunlardan çalıntı… Aklım karışıyor.. Bakmıyorsun içime Sevgili. . . Uzanmıyorsun. . . Susuyorsun. . . Sessizliğin "git" in çevirisidir bende.. Yanlış anlamalara meyil verişin sebepsiz değildir elbet.. Hep sen yanlış anladın dudaklarımın arasından çıkan her harfi.. Sıra bende ; yanlış anlıyorum seni….. "Seslerin arasına saldım bedenimi kelimeler sarıp sarmalıyor ruhum yolunda yitmiş.. Sayıklamaların yol ayrımındayım..Ses ver Ey Küskün Sevgili..!" Yüzleşmekten korkmuyorum eşzamanlı itiraflardan senin kadar.. Sesim sana vardığında sessizliğinin tercümanı olur göz yaşlarım.. Tüm susuşlarım isyan duraklı iyi dinle… Siteme bulanmış kelimelerim; saçlarım rüzgara yoldaş Yollar; varışlara… Şaşkın bir çocuk yüzüyüm aynalarda.. Ters yansıtır aynalar; ben sağına dokunurum sen solum acıdı dersin.. Sancıların tutar mevsimsiz sebepsiz.. Başkalarının kelimelerine vurgunsun şimdilerde.. Bir zaman kuş kanadıydım semada yan yatsam suya değerdi.. Değdi ıslandım.. Ağır çekiyor sağ yanım solum sende kaldı diye.. Sen turnaları bilir misin Sevgili? Sevda habercisidir.. Eşsiz yaşayamaz turnalar; gidenin ardından intihar ederler.. Eşikteyim düştüm düşeceğim.. Biliyorum bu sefer tutmayacaksın.. Ve ben yine martılara sevdalanacağım.. Günler uzayacak ve ben yine "tıp" oynayacağım.. Oysaki an kadar önceydi... Ellerin ellerimdeydi... Şimdi... Andan az sonraya adımım... Bugünden yarına yatışım... Geceden güne uyanışım... Düşünmüyorum... Düş(l)üyorum... Düşlerim uzadıkça gecesi şizofren günlere uzanıyorum.. Uykusuz gecelerimin çetelisini göz altlarımdaki halkalarda tutuyorum.. Gün susuyor.. Ben susuyorum.. Yutkunuyorum yutkundukça adın batıyor boğazıma.. Gözlerin geliyor aklıma yosunlardan çalıntı… Aklım karışıyor.. Bakmıyorsun içime Sevgili. . . Uzanmıyorsun. . . Susuyorsun. . . Sessizliğin "git" in çevirisidir bende.. Yanlış anlamalara meyil verişin sebepsiz değildir elbet.. Hep sen yanlış anladın dudaklarımın arasından çıkan her harfi.. Sıra bende; yanlış anlıyorum seni….. ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Estrella (02-28-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Kalp Kalbe Karşı Derler ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Özlem aşk mektupları, öyküler, özlem hikayeleri, özlem mektupları, ünlü yazarların aşk yazıları, ünlü yazarlardan yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşımları, aşk paylaşmaktır, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşkın analizi, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hoşçakal mektupları, ihanet mektupları, köşe yazıları, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, makaleler, manalı aşk yazıları, manalı anlamlı yazılar, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, ses ver ey küskün sevgili, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi öyküleri, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, tutku hikayeleri |
| Seçenekler | |
|
|