![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() Acımasız hayatın acımasız yanındayım sağında solundayım... önüm arkan SOBE ebe beni bulma bu sefer bu son oyunda kaybetmek istemiyorum son oluşunun hatrına bu sefer beni bulma sesin kulaklarımda, beni yenmenin mutluluğunu fısıldıyorsun haykıran sesinle YAPMA... yankıları beynimde yenilgilerim... umrumda değil kazanamadıklarım. kazandıklarım avcumda açamadım, kaçacaklar sandım erittim,yokettim,incik bir burukluk gözlerimde DÜŞTÜM... bir ara düştüm yokluğunun zamanındaydı sanırım geç kaldın sandım. sapsarı bir kırmızılık ATEŞTEYİM... alevler yükseliyor beynimde öldürmek istiyorum pislik saçanları kırıp,dökmek istiyorum kandıran cansızları yumruklamak güzel olurdu yorulmadan İŞKENCE... bana el kol hareketleri yapma duyduklarım morarttı zaten hislerimi sana yeter dedim... aşağılamayı kes, söylediklerin çok saçma beynimdeki sertliği nasıl yansıtabilirim satırlara karamsarlık mı bu acaba? anladın mı? bulabildin mi soruların anlamını? çözdün mü benden önce kendi sorularını SORUNLAR VE SORULAR CEVAPSIZ VE ÇÖZÜMSÜZ SUS... çaktırma hiçliğini düşmedin yükselll !!! şimdi tamam devam et yanındayım basitleşti ama anlamadığım anlatılamazki kullanılan malzeme ek**** sözler kısıtlı sınırsızlıkiçinde bu kadarı dökülüyor dilime bitti yarımmış gibi sanki !!!!
![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
ebe değişsin ben bu ebeyi sevmedim....
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
bu ne yaaa bitirdin beni bugün multi.ebe felan olmasın hep burdayım olsun hep buldum olsun aşkta sevgide. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post: | Dilay (07-07-2011) |
|
|
#4 |
![]() |
Ben ebe olurum nasıl olsa gelen vuruyor giden vuruyor alıştı yorgun beden...Unutmayın bu enkazdan gökdelen çıkacaktır....
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Dilay (07-07-2011) |
|
|
#5 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
!!! Senden kalan birşeyler aradım yanlızlığımda Beraber yaşadığımız bir anı bir gülüş bir tartışma İnan hiçbirşey gelmedi aklıma .... Biz o kadar zamanı boşunamı geçirdik Sahi biz en çok seninle neye gülerdik? Hatırlamaya çalışıyorum bir kaç satır yazmak için Yüzünü mimiklerini o tatlı sert bakışını anımsamaya çalışıyorumda nafile Sadece yaralayan bir kaç sözün kalmış senden bana Kağıda seni dökmek ne zor içimi anlatmak Dil olsun diyorum kalem dilsizliğime kırılıveriyor iki cümlede Biz koca bir zamanı boşa yaşamışız Bomboş bir sayfa elimde.. ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Dilay (07-07-2011) |
|
|
#6 |
|
CEZALI |
sözleri çok güzelll fon harika uyum sağlamış ablam ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
Cehennem Geceleri
Ve cehennemden bir gece daha Utanır, utanır insanlığım bu çirkin karanlıktan Nefret oyununda bir perde daha Yorulur ,yorulur ruhumuz bu kızıl günahlardan Kan ve ateş küfrediyor tüm masallara Yas tutuyor melekler karanlığımıza Ve nasırlaşmış yüreğinle sen aciz dünya Dinle bu acının masalını Seyret o utanç tarlarını Mahşer yağıyor gökten Düşüyor düşüyor yıldızlar Almora ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk mektubu, aşk mektupları, beni yenmenin mutluluğunu fısıldıyorsun haykıran sesinle, sesin kulaklarımda, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|