![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Junior Member |
┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊♥ Bαnα ne kαdαr sevdiğimi sordu ? ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊◕Sustum. ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊◕Ellerimi αçtım ┊┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ◕ ┊ ◕ ___(¯`¯)____(¯`¯)___(¯`¯) ◕ ┊ ┊◕Hαvαyα bαkαrαk şunu dedim ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊┊◕Ben αnlαtαmıyorum sen αnlαt ♥ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊...... ...┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ◕_ALLaHIm┊ ┊ ◕ ┊
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Birsen For This Useful Post: | Derin (11-30-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Junior Member |
Yürüyerek giden birine gitme dedigin zaman kalma ihtimali var..
Ama omuzlarda gidene , o ihtimal hiç yok.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Birsen For This Useful Post: | Derin (11-30-2011) |
|
|
#3 |
![]() |
Paylaşım için teşekkürler aramıza hoş geldiniz.. Başlık ve etiketleri benim yaptığım gibi yaparak eklerseniz sevinirim... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | begüm (12-12-2011) |
|
|
#4 |
|
Moderator ![]() |
![]() Emeginize, ellerinize saglik birsen, aramiza hosgeldiniz kalci olmaniz dilegiyle. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duygu bahçem, duygulu mektuplar, ihanet mektupları, kalp ağrısı, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sevgiliye gönderilmemiş mektuplar, sitem mektubu, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|