![]() |
|
|||||||
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() Kaçmaya çalıştığım gerçeklerden, bir gün kaçamayacığımı nasıl bilebilirdim, işte sevgilim kaçamadığım gün bu gündür, yokluktaki varlığını sevdiğim gündür... ![]() Özlemim sana ulaşamadığım dakikalardır hasretim içimdeki bu yokluğundur sevgili. Gülüşünü,sevişini o içinde hapsolduğum gözlerin, zindanım oldu kaçamadım be sevgi güvercinim.. ![]() Bana bakışında gözlerinde yansıyan sevgimi, akıcı bir kitap gibi satır satır okuduğumda, hasretin daha bir çoğalır ta yüreğimin en derininde, Olmasan da benimle, girmesemde o asi yüreğe, her şeye rağmen yinede aynı özlemle, yürekten seviyorum seni aynen ilk gün neyse, şimdi de öyle.. Benim umutsuzluğuma umut katan sevda güvercinim..!! ![]() Seninle aynı beden aynı tende varolmak, hayatı seninle yaşayıp, kollarında her doğan güne merhaba deyip , uyanmak istesemde biliyorum ki sadece bende bir düş olarak kalacaksın hep, İstemeden senli sevda hayalleri kursamda, biliyordum ki şu anda ben başka bir yerde, sen başka bir yerde olsan da var oluşumda ki, tek ölümsüz aşkımın yazdığı hikayemdin sen.!! ![]() Gel ne olur gelde bul beni sensizlikte gör ne haldeyim, karanlıklarımda alıp kollarınla sar beni, unuttur yalnızlığımı, gel uzat ellerini, yüreğinde yeni doğuşumu, havai fişeklerle kutla ne olur. Her şeye rağmen sevdim be sevgili seni, hayatım,ruhum,yarınım, beklemekten yorulmadığım, benim sevda yüklü beyaz güvercinim.... ![]() Şimdi yokluğunla küskün yanıma beyaz güvercinler uçuruyorum dünüme,bugünüme ve yarınımdaki UMUTLARIMA..!! DeRiN.. 27.04.2010 06.30 ![]() ![]() ![]() Her şiirin bir hikayesi vardır, bu şiirin hikayesi ise çok öncesine dayanıyor.Evet bundan tam 35 sene öncesine rüyama gelen bir güvercinin aynen masallardaki gibi insana dönüşmesi ve birlikte kırlara denizlere ve bulutlarda dolaşmamız belki çocukça bir rüya olabilir ama yıllarca aynı rüyayı görmek ve bu kişiyi tam 35 sene sonra bulmak, evet ne acısır ki gecikmiş kavuşma elbette aşkı özlemi dahada hüzünlü yapıyor.Çünkü insan sorumluluklarını bırakamıyor ve bir gün yeni yaşamda kavuşmak ümidi iel bu şiiri kaleme aldım..Beni yıllardır yazdığım şiirlerim içerisinde en sevdiğim şiirimdir..
|
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
![]() “ Sen…![]() Bu kurak iklimde Filizlenmeye çalışan Yetim bir umut tohumu… Sevda adına yakılmış türkülerimin En muhteşemi, en sonu… Saçların yüreğimin kelepçesidir, Saçların bir mavzer yarası şuramda… ![]() ![]() Bütün yollar bu kadar uzakken, Ve bu topraklar hiç olmadığı kadar kurak… Yani hasretin, gurbetim, Ve bütün zulümler, Böylesine sarmışken dört bir yanımı, Yani gelmen artık Kayıp bir hayal olmuşken… Ellerinin sıcaklığında kalan; Sadece ölüm soğukluğunda bir ben... ![]() ![]() ...Ve Ve tam akşam olurken Bir daha doğmayacak gün, İşte; hayata inatla gülen sen... Yağmurlara emanet yüreğimin Yegâne çiçeği, Yanlış limanın beklenen misafiri, Hoşgeldin bilmediğin diyarlara, Sevdanın kucağına, Yeniye ve Gönlüm bildiğim evine... Evet sen! “Hoşgeldin sevilmelerin en güzeline...” ![]() |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
eklentideki siirler okadar guzelki,hangi birine bu siir daha guzel olmus denebilirki,guzel yurekli arkadasim benim,allah yuregine zeval vermesin,paylasim icin tesekurler,emeklerine saglik..
![]() |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to By_gizem For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Super Moderator ![]() |
Duygusal yürekli cnmablam muhteşem şiirlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler,emeğine güzel yüreğine sağlık kalemin daim olsun cnmablam... ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to perikızı For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-06-2012), Derin (01-11-2012) |
|
|
#5 |
![]() |
![]() Teşekkür ederim her ikinizede beni onure ettiniz |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-06-2012), perikızı (01-11-2012) |
|
|
#7 |
![]() |
Teşekkür ederim ablam
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-10-2012) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|