Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 09-26-2011, 11:00 AM   #1
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart sevgilim senden ozur diliyorumAşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

Sevgilim sana nasıl söyleyeceğim, nasıl yazacağım.. Kelimelerim yetersiz, kalemim tutuk. Sana öyle hasretim ki bütün sözler ifadesiz. Senden önce yaşamamışım, senden önce ben ben değilmişim.Sen gittiğinden beri yine kendimde değilim. Seninle yaşadıklarım yetmiyor, anılar kalbimin acısını dindirmiyor.Ayrılık kapıyı çaldı, seni benden aldı.. artık içeri hiç kimse giremiyor.

Sevemiyorum kimseyi, gözlerim senden başkasını görmüyor. Ellerim senden başkasına gitmiyor. Dudaklarım senden başkasını öpmüyor. Geceleri bir yorgan gibi çekip üstüme, karanlığı örtüyorum. Uzak yıldızların ışığı bile bu karanlığı delip geçmiyor. Yıldız yok, ay yok, bulut yok.. umut yok sevgilim. Umutsuz yaşanmıyor.

Sokağa çıksam attığım adımlar boşlukta geziniyor, yağmurlar yağsa damlalar bana seni söylüyor. Çiçeklerin boynu bükük, güneş bitmiş. Dünya benden hesap soruyor. Bu ceza çok ağır sevgilim, bana reva gördüğün bu ceza çekilir gibi değil. Yüreğim sökülüyor.

Hatamı biliyorum, yanlışın farkındayım. Senden özür dileyecek yüzüm yok. İstersen kapının eşiğinde küçük bir taş olayım itip kaktığın, yeter ki uzaklara fırlatıp atma beni. Pencerende bir kuş olayım, elinin tersiyle uçurma beni. İnce parmaklarında solgun bir çiçek olayım, buruşturup kırma beni..

Susup gittin, çekip gittin. Bir namlunun ucuna kurşunu sürüp gittin. .Ama öyle kaskatı öyle ağır ki ruhum, can damarım kesilse bir damla kanım akmaz. Gözlerim ufka dikili, bir küçük kızıl ışık bekliyorum senden..Bir aydınlık teli.. Bir umut.. affeder misin beni?

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Dejavu isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post:
Afet-i Devran (09-27-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 09-27-2011, 11:25 AM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

(554x430, 94Kb)

Sevgilim sana
nasıl söyleyeceğim, nasıl yazacağım.. Kelimelerim yetersiz, kalemim
tutuk. Sana öyle hasretim ki bütün sözler ifadesiz. Senden önce
yaşamamışım, senden önce ben ben değilmişim.Sen gittiğinden beri yine
kendimde değilim. Seninle yaşadıklarım yetmiyor, anılar kalbimin acısını
dindirmiyor.Ayrılık kapıyı çaldı, seni benden aldı.. artık içeri hiç
kimse giremiyor.

Sevemiyorum kimseyi, gözlerim senden başkasını görmüyor. Ellerim senden
başkasına gitmiyor. Dudaklarım senden başkasını öpmüyor. Geceleri bir
yorgan gibi çekip üstüme, karanlığı örtüyorum. Uzak yıldızların ışığı
bile bu karanlığı delip geçmiyor. Yıldız yok, ay yok, bulut yok.. umut
yok sevgilim. Umutsuz yaşanmıyor.

Sokağa çıksam attığım adımlar boşlukta geziniyor, yağmurlar yağsa
damlalar bana seni söylüyor. Çiçeklerin boynu bükük, güneş bitmiş. Dünya
benden hesap soruyor. Bu ceza çok ağır sevgilim, bana reva gördüğün bu
ceza çekilir gibi değil. Yüreğim sökülüyor.

Hatamı biliyorum, yanlışın farkındayım. Senden özür dileyecek yüzüm yok.
İstersen kapının eşiğinde küçük bir taş olayım itip kaktığın, yeter ki
uzaklara fırlatıp atma beni. Pencerende bir kuş olayım, elinin tersiyle
uçurma beni. İnce parmaklarında solgun bir çiçek olayım, buruşturup
kırma beni..

Susup gittin, çekip gittin. Bir namlunun ucuna kurşunu sürüp gittin.
.Ama öyle kaskatı öyle ağır ki ruhum, can damarım kesilse bir damla
kanım akmaz. Gözlerim ufka dikili, bir küçük kızıl ışık bekliyorum
senden..Bir aydınlık teli.. Bir umut.. affeder misin beni?

AFET-İ
DEVRAN

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Dejavu (09-27-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgi dostluk mektupları, sevgilim senden ozur diliyorumaşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları

Seçenekler