![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
((: ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı |
[ı][sıze="5"]canım sevgilim
burası bir akıl hastanesinin 4 katı sana bu satırları buradan yazıyorum ...bu sana yazdığım kaçıncı mektup bilmiyorum yokluğuna alışamadığım ve hayalin ile yaşadığım ismini sayıkladığım sana benzeyen birini gördüğümde ağladığım için buradayım kimse anlamıyor beni deli olduğumu düşünüyorlar sana geleceğimi söylüyorum bağlıyorlar beni kendimde değilmişim gidemezmişim göremezmişim öldüğünü kabul edecekmişim o ölmedi diyorum ağlıyorum öldü diyorlar dönmeyecekmişsin ellerini tutamayacakmışım gözlerine bakamayacakmışım sarılamayacakmışım sana dokunamayacakmışım iyileşene kadar burada durmalıymışım ben deli değilim diyorum anlamıyorlar bazen hemşireler geliyor yanıma acıyan gözlerle bakıyorlar bana oturup anlatıyorum onlara beni bekliyor diyorum özlemiştir merak etmiştir bırakın gideyim diyorum onlarda ağlamaya başlıyor sana bu mektubu bir akıl hastanesinin 4 katından yazıyorum yokluğunu yaşıyorum yaşadığını biliyorum biliyorum gitmedin bizi ayıracaklarını sanıyorlar ayıramazlar biliyorum mevsimlerden kış üşüyormusun ?? Hava soğuk kar var istanbul’da ellerin buz tutmuştur şimdi ellerini tutmalıyım ellerini ısıtmam lazım üşüyorsun biliyorum montumu vermeliyim sana gelmeliyim diyorum biliyorum sende özledin beni merak etme iyiyim ben sadece gelemediğim için affet beni dedimya bu sana yazdığım kaçıncı mektup bilmiyorum sen neden cevap yollamadın hala ?? Yoksa göndermiyorlarmı mektuplarımı sana yada sen yazıyorsunda banamı vermiyorlar adresi daha iyi yazıyorum buraya altınada özellikle tarif ediyorum bulmaları kolay olsun diye seni istanbul da hangi postacıya sorsan bilir oysaki evini acele cevap bekliyorum birtanem seni çok seviyorum adres : Zincirlikuyu mezarlığı 2. Kapıdaki caminin hemen iki üstünden sola dönünce 10 metre ilerideki mezar taşında büyük harflerle yazıyor işte aşkım ölmedin diye... :'([/sıze][/ı]
Annesi bu zamana kadar emek verip büyütmüşsün teşekkür ederim bundan sonrasını ben hallederim =) ♥♥ (gel sultanım gel)
|
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to sebastian For This Useful Post: | Afet-i Devran (04-25-2011), gurbet (04-11-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|