![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Duy beni, gör beni ey Yar! Dünyâ Artık Daha Kalabalık Ve Daha Karanlık Bu Şehrin Duvarları Sağır Bu Şehir Sen’den Sonra Darmadağın, Harâb Bak, Kayıp Gidiyor Yıldızlar Avuçlarımdan Sana Yabancı Bu Çağlarda Artık Her İnsan Bir Başına, Yapayalnız Ve Çâresiz Beni Bu Sahte Kalabalıklarda Sen’siz Bırakma Saâdet Çağının Uzağında Kaldı Adımlarım Mevsim Boran Mevsim Kaç Asırdır Yalancı Bahâr Yeminlerin, Biâtlerin Irağında Zakkum Ağacının Kökünü Saldılar Kızılca Kıyâmet Hangi Yana Baksam Renkler Ölümüne Ağlıyor Peşinden Güneşin Uyanışını Bekleyen Perdeleri Sen’siz Bomboş Kalan Ellerimi Doldururmuşçasına İndiriyor Ama Kaldıramıyorum Gözlerim Akıyor Yollara Dokunsun Diye Sana Duâlarla Kuşattım Acılar Mahzenimi Sen’in Gurbet İkliminde Çâresiz Firaklar Baskınında Uzaklara Bırakma Beni Anlatır Sen’i Bir Çift Güvercin Bir Örümcek Ve Kusvâ Yakından Görmeliydim Ellerini Ellerini Kaldırdığında İkiye Yarılışını Ay’ın Bedir’de Ellerini Görmeliydim Sen Duâ Olup Yağmur Yağmur Yağarken Yeryüzüne Görmeliydim Gülistân Ellerini Kalbim Sökülüyor Yuvasından Rengini Yitiren Zamânlarda Kalan Mı Benim, Giden Mi Yokluğunda Gidenler Mi Yoksa Kalanlar Mı Gurbetçi Bırakma Beni Sensizliğin Bitimsiz Kuytuluğuna Sıcak Bir Aşkın En Müntehâ Kapısında Sana Kavuşmadan Unutmam Beklemeyi Sen’i Unutmam, Unutmam Çağların Çağını Biliyorum Bir Gün Ansızın Geleceksin Sen’in Yağmurunda Islanacak Dünyâ Yaşanmamış Bahârları Getirmek İçin Yeniden Yazmak İçin Aynaların Sırrını Rahvan Atlarla Geleceksin Biliyorum En Çok, Tanımamalar Kanatır Beni Tanıyan Sever, Sevenler Özler Sen’i Buralar Gayrı Şaşkınlığın Son Halkası Gayrı Buralar Acem Mülkü Sevdâlar Acem, Karlar, Yağmurlar Acem Martılar Bu Denizi Terk Edeli Beri Rüyalarıma Da Uğramıyorsun Artık ;( Özlemler Rüyada Başlar, Sevdâlar Rüyada Dâim Sen’den Başka Sığınacak Divan Yok Güneşe Renk Veren Renkler Ülkesinde “Huzur” Ver İçimdeki Yalnızlığa Sesinle Utanmıyorum Gözyaşlarımdan Anarken Sen’i Sana Geç Kalmışlığımdan Bu Şehre Depremler İniyor Bir Bir Sen’siz Her Şeyde Yarım Kalmışlığın İzi Sen’i Unuttuğumdan Kuşlar Da Terk Ediyor Beni Şehirler Gibi Şiirler De Kirlendi Ardından Perdeler Kalkmadı, Filizlenmedi Tanyeri Pişmanlıklar Kalbimde Tutam Tutam Gül Bu Karda/Kışta, Bu Işıksız Duldalıkta Beni, Sevenlerini, Özleyenlerini Korku Tûfanında Hiçlik Karanlığına Bırakma Yokluğunda, Anne Bağrı Da Gurbet, Vatan Da Kuru Bir Hurma Kütüğü Kadar Olmasa Da Yokluğunu Yoksulluk Sayan Bütün Kalbimle Özledim Diyorum, Özledim Sen’i Süvâriler Vuruldu, Sen Gelmedin, Bahâr Gelmedi Belli Ki Sen’i Özlemeyi Bile Beceremiyorum ZAFER ŞIK
![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
Özlemek hasret elbette seven yüreklerde bulunur..Teşekkürler canısı
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aile şiirleri, animasyonlu şiirler, ask mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık şiirleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk ve duygusal şiirler, aşk şiirleri, aşka mektuplar, aşka sevgi mektupları, aşkın büyüsü, bir "ben" kaybettim ya "sen"de onu arıyorum.. aşk mektupları, duygu, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk şiirleri, duygusal sesli şiirler, duygusal yazılar, duygusal şiirler, flash şiirler, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hazır aşk mektupları, hisli şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü sesli şiirler, hüzünlü şiirler, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, kalp ağrısı şiirler, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, resimli ayrılık şiirleri, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli aşk şiirleri, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli özlem şiirleri, resimli şarkılar, resimli şiirler, resimli şiirli kartlar, romantik şiirler, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hareketli şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli özlem şiirleri, sesli şiir, sesli şiirler, sevda kokan şiirler, sevda şiirleri, sevgi mektupları, sevgi şiirleri, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, sonsuz cıglık, yalnızlık şiirleri, özlem mektubu, Özlem mektuplar, özlem mektupları, özlem şiirleri, şiirler sevgiliyi sevenler Özler |
| Seçenekler | |
|
|