![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Seviyorum seni işte......zaten saklamadım da.... hiç bir şekilde düşünmeden... tartmadan... sorgulamadan sevdim seni.... yarını düşünmeden sevdim...beklentisizce sevdim...yok ki dahası... adeta su gibi aktın gönlüme... ahhh birde hasretliğin olmasa.... nasılda özlüyorum bilemezsin... özlemim kıskançlıklara dönüp fırtınalar koparacak kadar esiyor ama biliyorum ki sen bunları sevmezsin...işte o zaman hep susturuyorum deli deli sözlerimi.. suskun dilimde aşkımsın....düşlerimin pembesi... sevdamın moru...tenimin arzususun.... hele bir de bana gelişin var yaaa....yüzüme aşkının tatlı tebessümü yayılıp huzuruna dalıp giderim sen bilmezsin... sevdiğimi biliyorsun yaa baska söze ne gerek! ! !
![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||||||
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
||||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | multimedia (02-13-2012) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, seviyorum seni işte |
| Seçenekler | |
|
|