![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() SEVMEYECEĞİM ![]() ![]() ![]() Ay parçası gibi düştün gönlüme Senden başkasını sevmeyeceğim Adını vefayla eştin yüreğime Senden başkasını sevmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Baharımsın yazım kışımda sensin Gönül sofrasında aşım da sensin Gördüğüm en güzel düşümde sensin Senden başkasını sevmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Karanlığa doğan ziya gibisin Beni benden çalan rüya gibisin Yıldızla işlenmiş oya gibisin Senden başkasını sevmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Denizi okşayan bir kum gibisin Şekersin tatlısın lokum gibisin Kalbime yazılmış hüküm gibisin Senden başkasını sevmeyeceğim ![]() Derinden sevgiliye gönderilmemiş mektuplar ![]()
|
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Senior Member |
"Denizi okşayan bir kum gibisin Şekersin tatlısın lokum gibisin Kalbime yazılmış hüküm gibisin Senden başkasını sevmeyeceğim" Denizin mi kumu, kumun mu denizi okşadığı belli değil ama aynen dediğin gibi. Güzel çalışma olmuş. TEŞEKKÜRLER. ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Sarmaşık For This Useful Post: |
|
|
#4 |
![]() ![]() |
![]() Sevginin olduğu yerde hem ağaç yeşerir hem agaç kurur. Güzel duygularına sağlık Derin'im. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Güzel yorumlarınıza ben teşekkür ederim...Gülcem iletilmeyen duygular hep içte yaşanır aynen efsaneler gibi..Eğer gönderseydim hoşuna gideceğini sanmıyorum, çünkü insan sevdiğinden güzel söz bekler sevmediği birinin duyguları rahatsız eder...Sevgili sarmaşık deniz ve kum ayrılmazdır kah deniz kumu okşar kah kum denizi eğer vaktiniz olurda sahilde oturup denizin dalgalarını gözünüzü ayırmadan izlerseniz bunu daha iyi göreceksiniz...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Dejavu (10-02-2011) |
|
|
#7 |
|
Senior Member |
Aaah ah. Çok derin bir konuya parmak değdirdiniz. Deniz nere biz nere. Ne zaman deniz aklıma gelse dalsam O'ndan başka birşey göremiyorum ki. (Sürekli bana kızıyor)
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duygu bahçem, duygulu mektuplar, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sevmeyeceğim, sitem mektubu, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|