![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedense bu aralar bos satirlara bakmakla geciyor gecelerim. Icimdekileri bir bir dokme cabasinda bir elimde sigaram digerinde kalemim. Ayriliklarin ne kadar zor oldugunu biliyorum, insanlarin ne kadar goz yasi doktugunu, ne kadar kendi yalnizliklarinda aci cektiklerini cok iyi biliyorum. Bir zamanlar hic bitmeyecekmis gibi gorunenin bile sonu varmis. Ne verilen sozlerin ne sevginin onemi kalmis. Neden hayat bu kadar basitlesti? Nerde o buyuk asklar sevgiler? Etrafima bakiyorumda bu bile moda haline gelmis birsey olmus. Zor olunca birak, burnunu begenmiyorum ... ee birak, ailesi sorunlu.. eee birak, yok beni aldatiyor yok bana fazla duskun yok ilgi gostermiyor yok kiskanc yok bilmemne her zaman bir bahane, her zaman bir hikayenin sonu. INaniyordum aska sevgiye... herkesin bir esi olduguna, sevdin mi olume kadar olacagina ama simdi ben bile neye inanacagimi sasirdim. Seversin yetmez sevmezsin hissiz duygusuz olursun. Deger verirsin bilinmez, anlarsin ama gorunmez, hayatimsin dersin ama bir gun yine biter. Anladim ki beraberlik sevgiden ote arkadaslikmis. Anladim ki sevmekle insan bir gun kendisinin aci cekmesine yol aciyor, tipki benim yolum gibi. Artik aglayamiyorum bile, gozlerimden yas gelmiyor, bu da icimin kurakligi herhalde, bilmiyorum. Resimlerime bakiyorum o yuzu surekli gulumseyen insan yok artik, nerde acaba? kimin kalbinle birlikti gitti. Beni gormeden yasayabilirmis, ne guzel keske bunu bende becerebilsem, insanlar nasil bunu yapabiliyor nasil sevdigi insandan kendini uzaklastiriyor keske bende ogrenebilsem. Her ayriligin bir tek aglayani vardir. Biri bitirir biri ardindan perisan olur. Biri hayatina hic birsey olmamis gibi devam eder, digeri her gordugu seyde kaybettigini arar. Ne kadar adilmis hayat dimi, ne kadar esit. Icimin acisini hissetmiyorum artik alistim. Yuregimin yanmasi canimi acitmiyor artik, kul olup gitti tum benligim. Arkadasim bile bugun nasilsin diye sormadi bana sadece sarildi ve anliyorum seni dedi, kim bilir belkide o da benim hissettigimi bir zamanlar yasamistir, belki benim icimdeki firtinalarda o da kendi firtinasinda savrulup gitmistir. Ilerde aci cekmek istemiyorum dedin, cektirmiyorum sana iste....... bana ait herseyi unutacagindan eminim, gun gelecek ismim bile hafizanda kalmayacak, hayatini istedigin gibi yasayacaksin... bensiz, bizsiz...... Ama ben bunu yapabilecekmiyim bilmiyorum, cunku soyledigim sozlerin gercek anlaminda seninle paylasmistim, kolaymi oyle unutabilmek. Kolaymi yasamak, gulumsemek ve yeniden insanlara guvenmek. Simdi insanlarin neden sevmekten o kadar cok korktugunu anlayabiliyorum.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| 14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, aile şiirleri, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık flashları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, ayrılık şiirleri, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk flahları, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk ve duygusal şiirler, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk şiirleri, aşkın analizi, aşkın büyüsü, aşköyküler, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygu flashları, duygulu mektuplar, duygulu şiirli sayfalar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal aşk şiirleri, duygusal flashlar, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal şiirler, e-kart flashlar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, flash animasyonlar, flash e-card, flash sözler, flash şarkırlar, flash şiir html kodu, flash şiirler, forum imzaları, gif sözler, gifanimasyon duygulu sayfalar, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair hikayeler, hayata dair küçük hikayeler, hayata dair yazılar, hayata dair öyküler, hayata dair özel hikayeler, hayatınız seçtiğiniz kadındır, hazır aşk mektupları, her telden yazılar, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hisli şiirler, hoşçakal mektupları, html kodları, html kodlu şiirler, html kodlu şiirli duygulu sayfalar, html şiir sayfaları, html şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü şiirler, i love you gifs, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, islami flashlar, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kadınlara dikkat, kalp ağrıı, kalp yarası, kalp yarası yazılar, kandil sözleri, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kişisel gelişim hikayeleri, komik flashlar, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, love flash, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, merry christmas flash, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli şarkılar, resimli şiirler, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektupları, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli şiirler, sevda hikayeleri, sevda kokan şiirler, sevda mektupları, sevda şiirleri, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi flashları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgi şiirleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mektupları, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye sitem mektubu, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, sevgliler günü sms leri, simdi insanlarin neden sevmekten o kadar cok korktugunu anlayabiliyorum, sitem mektupları, siz hiç hayattan zevk almayı düşündünüzmü?, slaytlı şiirler html kodu, tutku hikayeleri, ı love you flash, yalnızlık şiirleri, yanan sönen sözler, yeni yıl flashları, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yılbaşı flashları, yıldönümü sözleri, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem flashları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem sözleri, özlem şiirleri, özlemimsin mektupları, özlü sözler, şiir html kodları, şiir kodları, şiir sayfaları, şiirler, şiirli müzikli sayfalar, şiirli sayfa, şiirli slayt html kodları, şiirli slaytlar |
| Seçenekler | |
|
|