Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 01-08-2012, 06:45 PM   #1
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sönmeyen ateş,Aşk mektupları, Sevgiliye Aşk Şiiriyle Sesleniş, Romantik dolu satırlarla sevgiliye anlatmak istediğin sözler, gönderilmemiş mektuplar,, Sevda şiirleri,

Sönmeyen Ateş

Senin kadar yalnızdım.Sevdalara uzaktım.Aşka küskünlüğümü bilen var mıydı¿Hem bilseler bile kimin umurundaydı¿Mutluluk maskesini takıp sahte bir yüzle aldatmak o kadar kolaydı ki onları…Güldüm ve aldattım.

Oysa yüreğim ezberlediği hüzün şarkısını bilmem kaçıncı bin kez tekrar ediyordu sessiz ve derinde.Delice bir aşka tutulmayalı ne kadar olmuştu

kim bilir.Kaç zamandır terlemiyordu ellerim, kaç zamandır heyecanla çarpmıyordu yüreğim hatırlamıyorum.Günleri böyle, amaçsızca, umutsuzca tüketip gideceğimi düşünüyordum.O geceye kadar…

Sıradan bir geceydi, diğerlerinden hiç farklı değildi.Bir önceki gece gibi tüketilecek ve ertesi sabaha yine yalnız uyanılacaktı.Olmadı.Gece sönmeyen bir ateşe döndü birden.

Sana baktığımda gözlerinde başka hiç kimsede olmayan pırıltıyı gördüm.

Sanki yeniden hayata döndüm.Soluğum kesiliyordu, sesim titriyordu.Aşk bedenimi esir alıyor, beni acizleştiriyordu.Buydu işte, beklediğim buydu.

Bir hayal gibi geçip gideceğini sanıyordum önce.Öyle ya, bu kadar yabancıyken aşka, bir gecede teslim oldu.Yüreğim.Ve sen hayal değildin, en gerçekten daha gerçektin.

Şimdi bir başka yaşıyorum hayatı.Böylesine keyif doluysam bu senin sayendedir.Yediğim yemeğin içtiğim içkinin tadını daha iyi alabiliyorum

artık.Her güne seninle başlıyorum, her geceyi seninle tamamlıyorum.

Pencereden güneşle birlikte evime giren sensin.Bir yıldız kaysa gökyüzünden, dilek tutmak yerine senin adını söylüyorum.Adını söylerken

sanki en güzel aşk şiirini okuyormuşum gibi hissediyorum

Yalnızlığın üzerini kalın bir perdeyle örttüm.Gitmezsen o perde hiç açılmayacak.Gitmezsen, o gece yanmaya başlayan ateş hiç sönmeyecek

Kalacaksın biliyorum.Çünkü sende aynı ateşle yanıyorsun.Çünkü sen de

hüznü bir kenara bıraktın artık.Bu aşk bizi coşturuyor.Bu aşk bizi,

dünyaya meydan okutuyor.Öyleyse tut elimi ve yürüyelim bu sevdanın yolunda.Tutkuyla eriyelim birbirimizde.

Umutsun, hayatsın, cansın, aşksın.Bir gün biter hayatımız elbette.

Ama öyle sevelim ki birbirimizi, aşkımız bu dünyaya yadigar kalsın…

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (01-28-2012), By_gizem (01-27-2012), Dejavu (01-28-2012), Karcicegi (01-28-2012), SEYHAN (01-28-2012)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 01-27-2012, 09:19 PM   #2
By_gizem
Site Yöneticisi
 By_gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

paylasiminiz icin tesekurler derin arkadasim,emeginize yureginize saglik..

By_gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to By_gizem For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (01-28-2012), Dejavu (01-28-2012), Derin (01-27-2012), Karcicegi (01-28-2012), SEYHAN (01-28-2012)
Eski 01-27-2012, 09:26 PM   #3
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok sağol Alim seninde yorumlayan ellerine sağlık...

Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (01-28-2012), Dejavu (01-28-2012), Karcicegi (01-28-2012), SEYHAN (01-28-2012)
Eski 01-27-2012, 10:38 PM   #4
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler
muhteşem duyguların
yüreği................................

birbey isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (01-28-2012), Dejavu (01-28-2012), Derin (01-28-2012), Karcicegi (01-28-2012), SEYHAN (01-28-2012)
Eski 01-28-2012, 01:24 AM   #5
SEYHAN
Senior Member
 SEYHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir bakışta aşık olunan yıldırım aşkları böyleymiş meğer... Yine duygu yoğunluğu, yine yürek sancısı......... YiNE MUHTEŞEM DUYGULARIN ŞAiRİ DERiN. tebrikler üstat.

SEYHAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to SEYHAN For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (01-28-2012), Dejavu (01-28-2012), Derin (01-28-2012), Karcicegi (01-28-2012)
Eski 01-28-2012, 11:02 AM   #6
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dejavu isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Dejavu For This Useful Post:
Karcicegi (01-28-2012), SEYHAN (01-28-2012)
Eski 01-28-2012, 11:26 AM   #7
Karcicegi
Moderator
 Karcicegi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karcicegi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post:
SEYHAN (01-28-2012)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk şiirleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal yazılar, en güzel şiirler, en hit şiirler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hazır aşk mektupları, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, romantik şiirler, sevda şiirleri, sevgi mektupları, sevgililer gününe özel şiirler, sevgilinize hediye edeceğiniz şirler, sevgiliye aşk şiiriyle sesleniş, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye sesleniş, sevgiliye özür mektupları, sitem mektubu, sönmeyen ateş, özlem mektubu, Özlem mektuplar, özlem mektupları

Seçenekler