![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() Şimdi sen yoksun sonbahara çaldı bütün mevsimler üstümde hasret bulutları sense uykusunda gecenin şimdi sen yoksun özlemin gecenin karanlığında demli bir çay gibi acı geliyor hasret kelimesi bağrıma şimdi sen yoksun yokluğun habercisi soğuk toprak aceba ölüm bukadar koyarmı bir insana şimdi sen yoksun çaresizliğimin iç çekişlerinde boğuldum sesin kulağımda gözlerim yollarda bekliyorum seni şimdi gelecek diyorum şu köşeyi dönecek ve bana gelecek geceyi atacak içimden yeni doğan güneş misali şimdi sen yoksun aynalara küstü gözlerim senin özlemindeyim ben hala sonbahar ama sonsuza kadar seni seveceğim
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| ayrılık mektupları, aşk mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, sonsuza kadar seni seveceğim, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben sevmeye hazırım ya sen, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları,kızgınlık mektupları, aşk mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 02-14-2012 03:38 PM |
| Nefesim Olur musun? aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 02-08-2012 12:21 PM |
| İhanetin acıtmadı yüregimi sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları,kızgınlık mektupları, aşk mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 08-06-2011 06:53 PM |
| Kıyamete kadar kapadım kalbimi, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 04-25-2011 10:39 AM |
| Gözlerim suskun Sensizliği farkedinceye kadar, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 0 | 01-15-2011 10:03 PM |