![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
~*SONSUZA KADAR SENİNİM...SENİ SEVİYORUM*~ Bir yerlerde benim için de çarpan bir yürek var mıdır bilmiyorum ama ben senden başka hiç kimsenin sevgisini istemiyorum! Senin kokun, senin sıcaklığın, ve senin güzelliğin yeryüzündeki hiçkimsede olamaz ve senin yerini hiçkimse alamaz. Benim sadece senin melek yüzüne ihtiyacım var. Zaman dursun,dünya dönmesin, ömrümün bu en güzel rüyası sonsuza kadar bitmesin. Seni benden almaya kimsenin gücü yetmesin. Sadece senin ellerin olsun sımsıkı tuttuğum, sadece senin gözlerin olsun içinde kaybolduğum, sadece senin kokun olsun yastığımda duyduğum! Sakın gitme bahar gözlüm, hiç ama hiç bırakma beni, senden uzak olursam nefes bile alamam, sensiz geçecek bir tek ana katlanamam Eğer hayat diye bir şey varsa o sensin! Sen benim nefesimsin, Tanrı'ya uzanan ellerimsin, dualarımda gitmeyesin diye yalvaran sesimsin. Ölüm de senden gelsin bana tıpkı hayat gibi! Ecelim olacağını bilsem bile hiç durmadan koşarım senin kollarına, senden gelecek ölüm bile tatlıdır, hoştur bana. Bana karşılık beklemeksizin sevebilmeyi öğreten, tanıdığım, sevdiğim ilk Kadın. İyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın Sonsuza kadar seninim! SENİ SEVİYORUM ....
Konu HÜZÜNCiCEGi tarafından (12-25-2011 Saat 03:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to HÜZÜNCiCEGi For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
müzikler eklenmiş bana gerek kalmamış canım..Çok güzel olmuş sağol canım..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member |
Ölüm de senden gelsin bana tıpkı hayat gibi! Ecelim olacağını bilsem bile hiç durmadan koşarım senin kollarına, senden gelecek ölüm bile tatlıdır, hoştur bana. Bana karşılık beklemeksizin sevebilmeyi öğreten, tanıdığım, sevdiğim ilk Kadın. İyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın Sonsuza kadar seninim! SENİ SEVİYORUM.. Teşekkürler,sevgili arkadaşım. Güzel yüreğine sağlık olsun asla üzülmesin. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-25-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, sonsuza kadar...seni seviyorum, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|