![]() |
|
|||||||
| Flash Yapma Programları. Flash proğramları, müzik sıkıştırma proğramları, video proğramları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Nurumuz ![]() |
Bak bunu bende bilmiyordum, hemen deneyeceğim.
teşekkürler canım ![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nurumuz ![]() |
oh be sonunda bitirdim işden anca vakit oldu ama müzik eklemeyi unutmuşum af ola ![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071)
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Beyaz Nur For This Useful Post: | D@rkAngeL (03-10-2010) |
|
|
#4 |
|
|
ablacığım harika olmuş ..bende biliyodum ama ayarlarda eksikler yapıyodum gif güzel durmuyodu şimdi daha iyi oldu bende yeni öğrendim daha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member |
oy darkangel aradığım tamda buydu bi türlü gifli flaş yapamıyordum teşekkürler teşekkürler emeğine sağlık
)) değişik detaylar olursa bu sayfadan takip edicem )))hemen denedim ama ayar sorum var tam umduğum gibi olmadı eksik olan şey ne acaba (((Konu sudamlası tarafından (03-10-2010 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sudamlası For This Useful Post: | Baş Belası (10-16-2010) |
|
|
#6 |
|
|
sudamlası dün gece flash lar için bayabi konu actım bak sen onlara mesela mausla flaşın üstünde gezdirdiğinde kalpler cıkıyo ..bak baya bişi ekledim ben
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member |
kesinlikle bakıcam darkangel cım fakat yukarda yaptığım flaş çokda verimli olmadı gibi sen ne diyosun.....
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|