![]() |
|
|||||||
| Flash Yapma Programları. Flash proğramları, müzik sıkıştırma proğramları, video proğramları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Evet arkadaşlar kısaca resimli anlatmak istedim
flashımıza yazı efekti nasıl ekleneceginizi yani şarkımız çalarken sözleri eklemeyi ![]() öncelikle ana sayfamızı acıyoruz ve kısalttıgımız müziğimizi ekliyoruz (mp3 kestiğimiz şarkımızı ekliyoruz kesilen sarkının sonunda Re1 yazar) şimdide resmimizi ekleyip fade in ve cıkıs efekti olan fade out efeklerini veriyoruz...ama resmin cıkmasını istediğimiz yerden 30 fade out luk bir kısım yeter bize.... ![]() ![]() ![]() şimdide eklediğimiz efecktimizin timeline den üstüne tıklayıp play effect diyim kontrol edelim sarkımızın sözleri olmusmu?? ( play butonunun sırasında playden sonra 2 buton ) olmuşsa işlem tamam ozaman diger mısralarıda yada sözleride aynı sekılde uygun yerlere alıp efeckt vermeye başlayalım bakalım
![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Baş Belası For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() Sarkını sözleri gec yada erken bitiyorsa Timelineden söz efektinizin üstüne gelip sonunda bulunan noktacıktan uzatmak istediğiniz yere kadar(resimde kırmızı kısım) ileri doğru çekin yada kısaltmak için geri dogru cekin bunu okadar cok yapacaksınızki alışsanız iyi olur her yapısınızda player efect diyip kontrol etmeyide unutmayın ![]() birkaç kare sonrasında yada sizin isteğinize bağlı çıkış efekti vermeyıde es geçmeyin tabiki , çıkış efektinide gerçi tercihe bağlı efektlerin çogunu cözdükten sonra istediğiniz yerden seçersiniz ama ben şimdilik Disappear kısmından seçmeyi tercih ettim..çıkış yaparkende efektin sahneden kaybolması lazım ona göre deneyip seçin Diger sözleride bastan baslıyor gibi yapacaksınız ama sözlerin uygun yere gelmesi için kontrol etmeyi playlemeyi ona göre nereden başlıyorsa oradan başlamayı unutmayın![]() ![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Baş Belası For This Useful Post: | *c*a*n*a*n* (05-17-2011), Beyaz Nur (05-19-2011) |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
afferin harika anlatım..
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Baş Belası (05-02-2011) |
|
|
#4 |
|
Moderator ![]() |
güzel anlatmışsınız.. teşekkürlerimi sunuyorum..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| swishmax 3, swishmax anlatım, swishmax dersleri, swishmax kullanım, swishmax nedir, swishmax örnekleri, swishmaxde şarkı sözlerini yerleştirme efekt verme |
| Seçenekler | |
|
|