![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() Yaşanılan bunca şey ardından, Gözyaşı dökmek en acı olan! Yazacak bir şey bulamayacak kadar, Karanlık… Her bakışta iç geçirecek kadar, Özlem dolu… Ve bir daha geri dönülemeyecek kadar, Sonu gelen… Adı aşk, sevda… Herkesin bildiği daha bir sürü şey!! Tadı ise bambaşka, Kimsenin bilemediği yaşamadan! Her aşk, başka bir tat; Her tat, başka bir dünya… Hepsinde var olan kahraman ben, Kaçan korkak kalp sen! Her sen, başka bir ben.. Ve bir ben daha! Kaç ben daha ölüp dirilecek bu yolda?! Bilinmez… Bu kadardı diyorsan dönme sevgilim Zaten bu aşktaki tek gerçek: Sonuydu... Geri dönüşü olmayan! Unutma!! Seni bekliyor başka bir ben daha… Bu defa kahraman olmak değil niyetim! Yüreğin kaçıp gitmesin, Bir ben daha sende ölmesin, Bu aşkın da tek gerçeği sonu olmasın yeter!! Sadece bir başka sen diliyorum Karanlığıma… Yüreğime… Bu defa o kahraman sen ol!! Birlikte bitirelim geceleri, Beraber uyanalım sabahlara… Başka bir sende, bir ben daha… Son olsun tükenişimiz… Sonu olmayan tek şey: Tadına doyamadığımız dünyamız, aşkımız…
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşkımız…aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, tadına doyamadığımız dünyamız |
| Seçenekler | |
|
|