Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 09-27-2011, 11:03 AM   #1
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart terkedilis,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

Biliyorsun,gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kırıp dökmek değildi.Yılar yılı açı çekmiştim, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın.Acına,yaşam mücadelene ortak olup yüreğimi yüreğine,ömrümü ömrüne katip seni mutlu edecektim

Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip ,bu sevgiyi yaşamanı istemiştim Yüreğim tahtı da tacı da sana vermişti. Yalnız seni istiyordu.Yüreğimde kalıp saltanat sürmek varken beni sıradan bir şeymişim gibi elinin tersiyle ettin. Çok sevilmek bu kadar kötü müydü?Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da,kocaman bir iğrenç oyu oynamışsın. Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmişsin .Gözüm kapalı hayatimi ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım.Yasini seni kazanacaktım,ya da kendimden ya geçecektim .
Hem seni kaybettim ,hem de kendimden vazgeçecektim. Var miydi böyle kimsesiz darmadağın olmak biçare kalmak ,var miydi?

Keşke beni böyle ödüllendireceğine,hiç ödül vermeseydin. Onca yüreği senin yüreğine feda ettiğim halde yüreğin kocaman sevdamı alabilecek kadar büyümedi.

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum. Bu kadar direttiğim için beni bağışla... sevmek ölümüne cesaret, buzdan değil ateşten yürek ister. Adı üzerinde sevdaydı bendeki, zorda sevdayı büyütmek kolay değildi elbet. Bütün güzellikleri bütün kainatı seni sevmesi için birine verseydin, yine de bu kadar sevilemezdin. Hiç kimsenin yüreği benim ki kadar büyük ve deli olamaz.

Beni kırgınlıklarla çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen ‘’ keşke’’ lerle bıraktın. Bana onca acı verdin ama yüreğim düşman olamıyor. Her gün alabildiğine yanıyor, istesem de istemesem de seni özlüyor seni istiyor.

Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım. Sevdan beni divane etti, beni asileştirdi, kendime sözüm geçmiyor artık. Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım. İlk açım değil ama en büyük açımsın. Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti. Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor canımı acıtıyor. Sen yüreğimde bir hasret en büyük ve hiç kapanmayacak bir yara olarak kalacaksın. Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın. Yüreğimin sarayından seni kovmuyor, tacı da tahtı da sensiz bırakmıyor.

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Dejavu isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post:
Afet-i Devran (09-27-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 09-27-2011, 11:32 AM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

(550x419, 94Kb)

Biliyorsun,gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kırıp dökmek
değildi.Yılar yılı açı çekmiştim, istemediğin bir ortamdaydın ve sana
ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın.Acına,yaşam mücadelene ortak
olup yüreğimi yüreğine,ömrümü ömrüne katip seni mutlu edecektim

Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip ,bu sevgiyi yaşamanı
istemiştim Yüreğim tahtı da tacı da sana vermişti. Yalnız seni
istiyordu.Yüreğimde kalıp saltanat sürmek varken beni sıradan bir
şeymişim gibi elinin tersiyle ettin. Çok sevilmek bu kadar kötü
müydü?Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da,kocaman bir iğrenç oyu
oynamışsın. Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmişsin .Gözüm kapalı
hayatimi ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım.Yasini seni
kazanacaktım,ya da kendimden ya geçecektim .

Hem seni kaybettim ,hem de kendimden vazgeçecektim. Var miydi böyle
kimsesiz darmadağın olmak biçare kalmak ,var miydi?

Keşke beni böyle ödüllendireceğine,hiç ödül vermeseydin. Onca yüreği
senin yüreğine feda ettiğim halde yüreğin kocaman sevdamı alabilecek
kadar büyümedi.

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum. Bu kadar direttiğim
için beni bağışla... sevmek ölümüne cesaret, buzdan değil ateşten yürek
ister. Adı üzerinde sevdaydı bendeki, zorda sevdayı büyütmek kolay
değildi elbet. Bütün güzellikleri bütün kainatı seni sevmesi için birine
verseydin, yine de bu kadar sevilemezdin. Hiç kimsenin yüreği benim ki
kadar büyük ve deli olamaz.

Beni kırgınlıklarla çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve
bitmek tükenmek bilmeyen  keşke lerle bıraktın. Bana onca acı
verdin ama yüreğim düşman olamıyor. Her gün alabildiğine yanıyor,
istesem de istemesem de seni özlüyor seni istiyor.

Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım.
Sevdan beni divane etti, beni asileştirdi, kendime sözüm geçmiyor artık.
Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım. İlk açım değil ama en
büyük açımsın. Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp
gitti. Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor canımı acıtıyor. Sen
yüreğimde bir hasret en büyük ve hiç kapanmayacak bir yara olarak
kalacaksın. Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın. Yüreğimin sarayından seni
kovmuyor, tacı da tahtı da sensiz bırakmıyor.

AFET-İ
DEVRAN

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Dejavu (09-27-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, terkedilis, veda mektupları

Seçenekler