![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutamadım Ellerinden Kaç sene geçti aradan, senden sonra neler yaşadı bu deli yürek.Bugun yine seni andım. Her gidenin ardında gene sen kaldın. Seni anladım....Ağladım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazık dedim sensiz gecen zamana. Ben yolladım seni o mechul karanlıklara. Tutamadım ellerinden. Ellerimden uçtun gittin işte. Kadıköy iskelede ilk buluşmamız, Eminönünde balık ekmek sefamız, martılara simitler yolladığımız..Ah o günler. Tutamadım işte ellerinden, buz tutuyor şimdi ellerim. Ağlıyorum... Sensizlik ilk defa bugün, bu kadar canımı acıttı. Bir şeyler düğümlendi gene boğazımda, kirpiklerim nemlendi, yutkundum...Sustum... ![]() Meğerse hiç kimse sevmemiş beni senin kadar.''Sana gelen yollarımda ölüm olsun gelirim...yeterki sana gelen yol o olsun'' derdin...Canın bedeninden ayrıldı işte.. Bana gelen yolda...Tutamadım ellerinden cesaret edemedim.Öyle bir heyecanı yaşattın ki yüreğimde öyle bir...Yutkundum kelimeler düğümlendi boğazımda...Ağladım.. MeçhulsevdaM ***************** ![]() Ağladım yokluğuna, ağladım sana, ağladım sevdama,ağladım yüreğime bıraktığın meçhul sevdana, ağladım buz tutmuş duygularına,ağladım yüreğimin derinliklerinde kopan fırtınalarıma..Ağladım sana meçhulsevdama... DeRiN ![]()
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
Ağladım yokluğuna, ağladım sana, ağladım sevdama,ağladım yüreğime bıraktığın meçhul sevdana, ağladım buz tutmuş duygularına,ağladım yüreğimin derinliklerinde kopan fırtınalarıma..Ağladım sana meçhulsevdama... teşekkürler.......................... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post: | Derin (10-08-2011) |
|
|
#3 |
![]() |
Yorumun için ben teşekkür ederim...Sağol can...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ağladım, aşk mektupları, duygusal aşk mektubu, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, tutamadım ellerinden, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|