![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Unuturmuyum hic bana o bakislarini, hele o sicacik sarilislarini… Gözlerimi yumdugum, kayboldugum yerdesin sen hep, hep benimlesin. Kalbimi isitan günesimsin benim. Sevdim ben seni, baskasini sevemem ki. Ama sen gittin, biraktin beni, bakmadin gözyasima, unuttun belkide… „Gitme“ dedim. „Gidiyorum“ dedin. Ve gittin arkani dönmeden… unuttun simdi belkide… Ama ben unuturmuyum hic… Yok, yok kim ne derse desin ben seni icimde büyütecegim. Caresizligimle birlikte en güzel his Sen olacaksin. Ama sen beni unuttun sanki… Evet, evet sen unuttun kesin. Aramadin, sormadin, biraktin beni halsiz. Gücsüzüm, yorgunum ve de bitkin. Ama mutluyum. Ve de umutlu. Cünki gözümü her kapadigimda seni yine görecegim, yine benimle olacaksin… Sadece benimle. Hayir, hayir ben seni unutamam, sen istesende unutamam. Her baktigim yerde biraz Sen varsin. Her attigim adimda Seni hissediyorum. Ama sen nasil unuttun, unuttunmu ki? Ah sevgilim… Neredesin, neylersin, kiminlesin bilmem ama sen hep benimlesin sonsuza… „Gidiyorum“ derken akan gözyasin söyledi bunu bana…
![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
Ne bak, ne sarıl; sonra başıma bela olma GARDEŞÜMMM...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Unuturmuyum hic bana o bakislarini, hele o sicacik sarilislarini…
Gözlerimi yumdugum, kayboldugum yerdesin sen hep, hep benimlesin. Kalbimi isitan günesimsin benim. Sevdim ben seni, baskasini sevemem ki. Elbette sevemem .....O güneşim, bitanem benim.... Afetim ben bakabilirmiyim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Özlem aşk mektupları, öyküler, özlü sözler, özledim sözleri, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem sözleri, özlemimsin mektupları, ünlü yazarların aşk yazıları, ünlü yazarlardan yazılar, 14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşımları, aşk paylaşmaktır, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk sms, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşkın analizi, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, ata sözleri, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, ayrılalım mektupları, bayram mesajları, bayram sözleri, bayram sms, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, forum imzaları, güzel sözler, güzel yazılar, gif sözler, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hoşçakal mektupları, i love you gifs, işıltılı hareketli sözler, ihanet mektupları, islami gifler, islami sözler, köşe yazıları, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, kalp ağrıı, kalp yarası, kandil sözleri, karşılıksız aşk mektubu, kutlama sözleri, makaleler, manalı aşk yazıları, manalı anlamlı yazılar, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi öyküleri, sevgi aşk mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sözler, sevgililer günü sms, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye özel resimler, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgliler günü sms leri, tutku hikayeleri, yıldönümü sözleri, yanan sönen sözler |
| Seçenekler | |
|
|