Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 07-23-2011, 08:39 AM   #1
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uzağa Giden Kadın,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

Sen çalışırken ben günü yaşadım azıcık Ben de çalıştım Çalıştım ama günden payımı da aldım Hakkım kadarını aldım merak etme Tamam tamam itiraf ediyorum hınzır kedilik yaptım azıcık Kızmaaaaaaaaa! Pencereden baktım bi ara hayal kurdum Hayal kurmayı seviyorum En gerçeğinden hayaller kurmayı ama Yasaklanmadan az gündüz düşü gördüm Bu gündüz düşlerini çok seviyorum! Çünkü bu sayede Seni görmem için illa gece olmasını beklemem gerekmiyor Seni hissetmem için uyumam gerekmiyor yani Gündüz düşleri için yüreğini açman yeter yatak yorgan gerekmiyor yani Bi pencere görünce burnumu dayıyorum gökyüzüne bakıyorum Türkü mırıldanıyorum anneannemin öğrettiği duaları okuyorum senin yüzünü gözümün önüne getiriyorum Mutlu oluyorum işte Mutlu olmak çok kolay aslında Bi pencere olsun yeter Dertlendim mi bi pencere önüne gidiyorum işte sana gelir gibi Dertlerin kalkınca şaha sen bir dua gönder Allah'a! Görecek günler var daha dimi?

Pencereleri çok seviyorum Pencere sana açılan kapı! Pencerelere Ay doğuyor ben sana bakıyorum Pencerem yola açılıyor ben sana bakıyorum Pencereme bi sokak güvercini geliyor ben sana bakıyorum Ama ben pencereyi açmıyorum Önünde duruyorum Gelmem için zaman var dimi Davet beklemiyorum Öylece bakıyorum sana Bunu seviyorum Seni görmem yeter İyi olduğunu bilmem yeter! Gözlerimi kapasam usulca öpülsem!!!!!!!!! Bu mucize olurdu Bekliyorum! Bunu bekliyorum! Bunu istiyorum! Bunu özlemle bekliyorum! Gökyüzüne bakıyorum gülümseyerek Sen ve gökyüzü birbirinize çok benziyorsunuz Alabildiğine mavi alabildiğine sonsuz ve alabildiğine benim olan başka ne var ki diye düşünüyorum! Sen çalışırken ben yazı yazdım Öylesine yazdım Bi konu olsun gündeme otursun diye yazmadım Öylesine dağa denize gökyüzüne yazdım Yazarken gülümsedim hep Ellerim ısındı Gökyüzüne baktım arada Yazdım Sana baktım arada Yine yazdım! Sana yazdım! Kendime yazdım!

Yazın en güzel renklerini giyindim Tenimde dans eden beyaz bir elbise Şifon kumaş rüzgarla dans ederken Sende gör istedim Tüm renkleri zihnime kazıdım Daha önce görmediğim renkler bunlar Biliyor musun ladin ağaçları kıpkırmızı Doğa başka bi güzel bu mevism Allah baba yapmış bu sabah sanki bizim için görelim diye Ben senin içinde baktım Nefes alınca burnun yanıyor bahar gibi Onca sıcağa karşın bi koku var Sanki sen gelmişsin gibi Kokun rüzgar esintisi serinlik Onca acıya karşın Gizliden yaza bahar gelmiş Sende hisset istedim Çocuklar ne kadar mutlu bi görsen Gitsem yanlarına saklambaç oynasam sobelesem hepsini Çocuklarla dans etsem en çorak kaliyle toprağın
Çocuklara uzaktan bakan kediler var Yatağımızı mahvettiniz diye inceden incede gırlayan kediler Bi yakalasalar çocukları!!! Kedileri görmen lazım

Bu sabah pencereme bi güvercin geldi Öyle beyaz falan değil Bildiğin yurdum sokak güvercini!!! Sen ve ben gibi YURDUM! yani Simitim vardı elimde Az ufaladım koydum önüne Çayımı veremedim Kıyamadığımdan değil! Hep ister diye Çayı bilsin istemedim Doğasına aykırı gibi şeyler hiç düşünmedim Sıcaklığı bilirse hep ister! Sıcaklığı bilsin istemedim Bilmediğin şeyleri istemiyorsun çünkü Bilmezsen canın çekmiyor özlemiyorsun Herkes simit verir olmadı ekmek verirler Ama soğukta bi bardak çayı kim verir bi sokak güvercinine Seni düşündüm Sıcaklığını düşündüm Sen çalışırken ben düş gördüm Gündüz düşümde seni gördüğüm!

Yavaş yavaş zaman akıp gidiyor Öyleye koyuldu gün Gökyüzü beyaza çaldı soğuk çıktı Güvercin gitti Simit bitti Gündüz düşü yok Pencere kapalı Senim geldi çok Yüreğimi tutamıyorum Akşam olsun artık Yatağımsın sen yorganım! Bedenimin en kuytusuna sakladım düşümsün sen

Sen çalışırken ne yaptın! Düş gördün mü? Seninkisi akşam düşü olsun mu? Daha geceye çok var deme Yorgunum deme Para deme Başım ağrıyo deme Ne pişirdin deme Bi şey deme! Hep bi şey de be adam derim ama bu sefer deme! Bak kapadım gözlerimi akşam olsun artık Ya! Akşam olsun

Sen çalışırken uzaklarda başka bir coğrafyada başka hayatları yaşarken başka bi havayı solurken ben yaşamın ta içindeydim Sensiz güne karıştım sanma Tüm bunlar yaparken hepsini sana söyledim Sabah ki sokak güvercinini gördüm az önce pencereme sığınmış ısınmaya çalışıyordu Onu sana çaya gönderdim Sen sarınca bırakmazsın! Sahiplenirsin! Bakarsın! Alışsa da ona çay verirsin Sokak güvercinini ben gibi gönderdim sana Sen çalışırken ben adını söyledim Çay içemedim bi şey yiyemedim Adını söyledim duydun mu? Bütün gün ne olduysa duydun ama beni duydun mu? Bu günde böyle geçti Ama sen hala çalışıyorsun! Uyu artık! Üzerini örtmeye sana ninni söyleyeme sokak güvercini gelecek! Belki benim duyuramadığım sesimi o sana duyurur

Ben Uzaga Giden Kadın

Uzağa gidemeyen ve sana hep uzak kalan Kadın!
alıntı

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Dejavu isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post:
Afet-i Devran (08-06-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 08-06-2011, 02:52 PM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ah o kadın ah...

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Dejavu (08-06-2011)
Eski 08-06-2011, 07:03 PM   #3
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayır
vah o kadın vah...
teşekkürler.....................

birbey isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post:
Dejavu (08-07-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgiliye mektup, uzağa giden kadın

Seçenekler