Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 03-06-2011, 09:05 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Vazgeçiyorum senden ve herşeyden, aşk mektupları, aşk mektubu, sevgililer günü aşk mektubu, Duygu bahçem..Harika mektuplar, aşk ayrılık, özlemAşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask mektubu oku,

Yine yaziyorum özgürce, özgür oldugum tek seyde. Bir de agliyorum aglayabildigim bir yerde, aglayabilecegimi hissedince!!! Bazen de gülüyorum ,elimden geldigince, becerebildigimce. “Sen ne yapiyorsun” demiyorum. “İyiyim” diyorsun ben susuyorum.
Sen soruyorsun “sen ne yapiyorsun”, “ben mi diyorum?, “Evet” diyorsun. Senin kadar olmasa da cok sey yapiyorum. Siyah ol diyorlar, siyah oluyorum. Ak ol diyorlar, ak oluveriyorum. Gül diyorlar, gülüyorum... Aglama diyorlar susuyorum. Vazgec diyorlar VAZGECİYORUM her seyden. Sevdigimden de, sevmedigimden de…! Birak diyorlar, biakıyorum bütün ipleri, hayalleri.

Seni düsünüyorum umarsizca, hayallerim suya düsüyor su kaliyor kuyuda. Hepsi bir kenara hayalleri kurtarayim diyorum. “Birak oda kalsin” diyorlar. Birakiyorum oda kaliyor. “Yak” diyorlar, yakiyorum. Bir kibrit cakiyorum her seye. Aya, yildiza, buluta… Sonra kendime…! Ay sönüyor topraga düsüyor, yildiz kül kül olmus savruluyor, bulut duman duman dagiliyor. Bense köz köz cirpiniyor. Hepsini gectim bari ben diyorum. “Yak oda bitsin” diyorlar. Yakiyorum, ben de bitiyorum. Aslinda cok sey yapiyorum. Yapamadiklarimin disinda cok sey. Kendim olmadan cok sey. Senin kadar olmasa da cok sey. Bak yine birseyler tükendi icimde.. TÜKENİYORUM ELİMDE OLMADAN, YAVAS YAVAS…

Bir sen varsın “öl” demeyen. “Günaydin” diyorsun “günaydin” diyorum. “Günesin isigindan aldigin isiltiyla ac gözlerini” diyorsun, gülüyorum. “Ayin isgindan kalan mahmurlukla basla güne” diyorsun, durgunlasiyorum. “Önce dik dur, dik dur ki günün de, ömrün de dik ge
csin” diyorsun, gücleniyorum. Sonra agliyorum; “Ağla rahatlarsin” diyorsun, susuyorum. “Simdi anlat” diyorsun. Anlatiyorum. “Haklisin ama alacakli degilsin” diyorsun, kiziyorum.

“Hayat bu, ama ben varim” diyorsun. Susuyorum. “Dost” diyorsun, “dost” diyorum. “Calinacak kapi mi var ben zaten buradayim” diyorsun, “BİLİYORUM” diyorum.

Ve ben daha konusmayi ögrenmeden sana duygularimi anlatmaya calisiyorum.

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (02-15-2012), By_gizem (02-17-2012)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 02-15-2012, 10:23 PM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKLERİNE SAĞLIK MULTİM!

Afet-i Devran isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
By_gizem (02-17-2012)
Eski 02-17-2012, 01:03 PM   #3
By_gizem
Site Yöneticisi
 By_gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

guzel bir yazi,emeklerine saglik multii,paylasim icin tesekurler..

<------------------------ İmza ------------------------>
By_gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, aile şiirleri, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektubu oku, ask mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık flashları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, ayrılık şiirleri, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk ayrılık, aşk bilgileri, aşk flahları, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk ve duygusal şiirler, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk şiirleri, aşkın analizi, aşkın büyüsü, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygu bahçem..harika mektuplar, duygu flashları, duygulu mektuplar, duygulu şiirli sayfalar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal aşk şiirleri, duygusal flashlar, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal şiirler, e-kart flashlar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, flash animasyonlar, flash e-card, flash sözler, flash şarkırlar, flash şiir html kodu, flash şiirler, forum imzaları, gif sözler, gifanimasyon duygulu sayfalar, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair hikayeler, hayata dair küçük hikayeler, hayata dair yazılar, hayata dair öyküler, hayata dair özel hikayeler, hayatınız seçtiğiniz kadındır, hazır aşk mektupları, her telden yazılar, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hisli şiirler, hoşçakal mektupları, html kodları, html kodlu şiirler, html kodlu şiirli duygulu sayfalar, html şiir sayfaları, html şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü şiirler, i love you gifs, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, islami flashlar, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kadınlara dikkat, kalp ağrıı, kalp yarası, kalp yarası yazılar, kandil sözleri, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kişisel gelişim hikayeleri, komik flashlar, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, love flash, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, merry christmas flash, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli şarkılar, resimli şiirler, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektupları, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli şiirler, sevda hikayeleri, sevda kokan şiirler, sevda mektupları, sevda şiirleri, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi flashları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgi şiirleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk mektubu, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, sevgliler günü sms leri, siz hiç hayattan zevk almayı düşündünüzmü?, slaytlı şiirler html kodu, tutku hikayeleri, vazgeçiyorum senden ve herşeyden, ı love you flash, yalnızlık şiirleri, yanan sönen sözler, yeni yıl flashları, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yılbaşı flashları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem flashları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem sözleri, özlem şiirleri, özlemaşk mektupları, özlemimsin mektupları, özlü sözler, şiir html kodları, şiir kodları, şiir sayfaları, şiirler, şiirli müzikli sayfalar, şiirli sayfa, şiirli slayt html kodları, şiirli slaytlar

Seçenekler