![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaktığın Gemilerden Biriyim Ben... “yaktığın gemilerden biriyim ben.. şimdi denizin en dibinde.. varlığına meydan okuyarak üzerinde özgürce süzüldüğü su, onu şimdi içine hapsetmiş bir gemi.. köhnetilmiş, yok olmaya terk edilmiş.. yukarısı eskisi gibi ışıl ışıl, dingin ve durgun.. görünene aldanmayan meraklı bir dalgıç keşfedecek bu batık gemiyi.. çıkarmak isteyecek çakıldığı o kumun derinliklerinden, direnecek hem gemi hem de maceracı dalgıç.. kurtaracak.. o zamana kadar beklemeli belki de.. beni batırdığın o karanlık, sisli geceyi hatırlıyorum şimdi hafızam yettiğince.. zihinleri kaplayan o uğultu, bağırışmalar, ağlamalar.. güvertemden teker teker suya atlayan duygular.. kendi yaşamlarını kurtarmaya çalışan tayfalar gibi.. ama bilmezler ki onlar yalnız bana ait ve benimle varlar.. aldığım o sayısız darbeden sonra yavaş yavaş batıyorum.. sense, katilim, hala kıvranıp kıvranmadığımı görmek için geliyorsun yanı başıma, ..defalarca.. dönüyorsun etrafımda.. bir tur daha atıyorsun.. şimdi zaman zaferini kutlamak zamanı.. eğlencelere gideceksin mahzenlere.. beni hüzünlendiren, seni düşündüren melodilerle eğleneceksin belki de.. belki de ne tuhaf o melodileri benim mabedimde dinleyeceksin.. üşüyen gecede içini ısıtacak o ezgiler.. tam tamlar duyulacak kazandığın zaferin şerefine.. yudumladığın her kadehde yerinden kımıldatacaksın bu batık gemiyi.. beraberimde gömdüğün hazinelerle ben haraket ettikçe yerimden, anlayacaksın, o okyanusun senin zihninde gizlendiğini, ve benle kalan hazinelerin hep saklanacağını.. sarhoşluğunda dalgalanacak deniz, yükselecek su.. her yudumunda kımıldayacak bu gemi.. çektiği acılardan bir kısmını sana hediye edecek bu yürek, bu mutlu gününde.. ve senin onun mabedinde eğlendiğin gibi o da sevinecek sen sızladıkça.. “ kendinden kopan sevgiliye beslenen olumsuz duygular nasıl olur da aşkın kıyısından köşesinden bir şekilde içeriye sızar, hiç düşündünüz mü ? seven her ne olur da sevdiğinin de bir an çektiğini hayal ederek kendini rahatlar.. aşkın bir yerinde nefret var mıdır? onun üzgün olduğunu bilmek bile iyi gelir.. zevk alır denemez ama rahatlamaktan behsetmek çok güç olmasa gerek.. sizler bu soruları düşünürken bendeniz batık geminin gün ışığına çıkmasını dilemekteyim.. yine üzülerek belirteyim katili kıvranıp kıvranmadığını görmek için hala etrafında dönmekte.. ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Derin (08-14-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
farklı bir yorumla yazmış hangimiz kendimizi aynen böyle suya bırakılıp kaderine terkedilmiş gemi gibi görmüyoruz ki..teşekkürler canım
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hüzünlü aşk mektupları, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, yaktığın gemilerden biriyim ben, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|