![]() |
| Kurban Bayramı Kartları Kurban Bayramı Kartları, Kurban Bayramı Kutlama Kartları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
![]()
![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() Konu gurbet tarafından (10-30-2011 Saat 12:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to gurbet For This Useful Post: | Baş Belası (09-14-2011), By_gizem (10-12-2011), Gülce (09-13-2011), Sempati (10-10-2011), sseemmaa (11-05-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
![]() ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() Konu gurbet tarafından (09-14-2011 Saat 10:20 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to gurbet For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
ellerine sağlık ablacım süperler...
![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tsk ederim canim
seninkilerin yaninda Sönuk kaliyor ![]() ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to gurbet For This Useful Post: | Baş Belası (09-14-2011), By_gizem (10-12-2011), Gülce (09-15-2011), kamilli (11-04-2011), Sempati (10-10-2011) |
|
|
#5 |
|
asıl seninkilerin yanında benimkiler sönük kalıyor ablam
ne güzel ışıl ışıl ![]() ![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() ![]() ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() Konu gurbet tarafından (09-14-2011 Saat 11:09 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askim bayramin kutlu olsun, askım bayramın kutlu olsun, bauramınız kutlu olsun, bayram, bayram kartlari, bayram kutlama? bayram ıcın guzel kart seceneklerı, bayramin guzel kartlari, bonne fete de mouton, dini bayramlar, dini bayramlar icin ekartlar, harika ekartlar, kurban bayramı kartları, kurban bayramı kutlama kartları, kurban bayramı mesajları, kurban bayrami, kurban bayrami e kartlari, kurban bayrami e-kart, kurban bayrami e-kartlari, kurban bayrami ekart, kurban bayrami icin guzel e kartlar, kurban bayrami kartlari, kurban bayraminiz kutlu olsun, kurban bayramınız kutlu olsun, kurban kart, mubarek kurban bayraminiz kutlu olsun, yasminden kurban bayrami ekartlari, yasminden kurban bayramina ozel kartlar |
| Seçenekler | |
|
|